Šíp.deník.cz

Doktorka Quinnová je znovu ZAMILOVANÁ! Kdo uchvátil Jane Seymourovou?

14 fotografií 14
Jane Seymourová a David Green
Jane Seymourová a David Green
Zdroj: Koláž Šíp
S Michaelem Attenboroughem byla jen dva roky. Jane byla v 70. letech považována za jednu z nejkrásnějších dívek planety. Jako Solitaire v bondovce Žít a nechat zemřít (1973) Geoffrey Planer špatně snášel slávu své ženy.
Sdílej článek:

Nad lékařskou praxí doktorky Quinnové se přehnal amorek a svým šípem se trefil přímo do jejího srdce! Herečka Jane Seymourová (64) totiž prozradila, že je znovu zamilovaná.

Jejím vyvoleným se stal režisér David Green (66). Dlouho se přitom nemohla vzpamatovat z rozvodu s Jamesem Keachem, který ji opustil před třemi lety. Teď ale vypadá tak šťastně, že se nedá vyloučit ani to, že skočí popáté(!) do chomoutu.

„Známe se spolu už 35 let, potkávali jsme se tak jednou za rok," říká Jane. „Až jsme si při jednom setkání uvědomili, že ani jeden z nás už rok a půl nikoho nemá. Vlastně jsme si z toho oběda udělali nakonec rande. A bylo skvělé vyrazit si v Americe s někým z Británie," popsala.
Herečka ale zatím nechce mluvit o tom, zda se s novým princem na bílem koni vydají i na svatební cestu. „To bych zatím nechala bez komentáře," usmála se Seymourová, která vedle nového partnera září štěstím.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů