Šíp.deník.cz

DOMÁCÍ NÁSILÍ! Amber Heardová viní Johnnyho Deppa z napadení!

12 fotografií 12
Amber Heardová a Johnny Depp
Amber Heardová a Johnny Depp
Zdroj: Profimedia.cz
Lily Rose Deppová Amber po boku manžela Johnnyho Deppa zářila... Johnny Depp Johnny Depp má momentálně dost zajímavé zuby.
Sdílej článek:

Konec manželství Johnnyho Deppa (52) se nese ve znamení hádek a incidentů. Jeho manželka Amber Heardová (30) dokonce požádala soud, aby se k ní Depp nesměl přiblížit!

Důvodem je její strach, že by ji znovu napadl, jako k tomu mělo dojít 21. května, kdy ji měl Depp posilněný alkoholem hodit na zem a zároveň jí do obličeje praštil svým telefonem. Alespoň to tvrdila…

Jenže na obranu Johnnyho Deppa se postavila jeho dcera Lily-Rose, podle které k žádnému napadení nedošlo. Heardová měla policisty uklidnit tím, že se doma jen hádali. O násilí prý ve skutečnosti s muži zákona vůbec nemluvila.

Až při své žádosti o zákaz přiblížení dodala Heardová fotky, na kterých má pohmožděný obličej. Ty také zveřejnila na internetu. Přitom ale smazala fotografie, na kterých se vesele baví s přáteli jen pár hodin poté, co ji měl Depp napadnout.

Jeho dcera se proto obává, že Heardová hraje s jejím otcem špinavou hru, ve které mu chce zničit pověst a zároveň si připravit co nejlepší pozici pro boj o rozvodové vyrovnání.

Celý případ budeme i nadále sledovat.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů