Šíp.deník.cz

Domenico Martucci má novou PŘÍTELKYNI! Kdo nahradil Ivetu Bartošovou?

14 fotografií 14
Domenico Martucci
Domenico Martucci
Zdroj: Tilen Vajt
Domenico Martucci a jeho přítelkyně Jolana Kovaříková si užívali romantiku. Domenico Martucci a jeho přítelkyně Jolana Kovaříková si užívali romantiku. Domenico Martucci a jeho přítelkyně Jolana Kovaříková si užívali romantiku. Domenico Martucci a jeho přítelkyně Jolana Kovaříková si užívali romantiku.
Sdílej článek:

Od chvíle, kdy se italský hrabě rozešel s Ivetou Bartošovou, neukázal na veřejnosti žádnou přítelkyni. Dokonce tvrdil, že už se nezamiluje. Teď se ale všechno změnilo. 

Domenico Martucci (40) ještě nedávno tvrdil, že se asi nikdy neožení a nebude mít děti. Člověk ale míní a osud mění a i jemu nakonec přihrál do cesty lásku. A světe div se, je to blondýnka. 

Jejich seznámení bylo dosti náhodné a kuriózní. Jolana Kovaříková vyhrála dovolenou na Martucciho zámku v tombole. "Pořádám akci pojmenovanou Na dovolenou s Domenicem Martuccim a slouží tomu, abych získal finance a mohl pomáhat dětem z dětských domovů na Vánoce. Peníze, co se tam vydělají v tombole, jdou na dárky dětem. První cena je hodně lákavá - pobyt pro dva v mém rodinném sídle, ze kterého jsem udělal luxusní hotel, a který má obrovský úspěch," začal svůj příběh Domenico. 

A jak asi každý tuší, právě díky výhře nakonec došlo k seznámení. "Jolana vyhrála pobyt a měla přijet se sestrou, která na poslední chvíli onemocněla, takže přijela sama. A pak jsme se zamilovali. Pracuje v Olomouci jako servírka, ale už jsem jí říkal, že bych s ní chtěl bydlet," řekl Šípu Domenico, který je z nové přítelkyně celý paf. 

"Teď hodně podnikám v Itálii a chtěl bych, aby Jolana podnikala se mnou. Pracovali bychom na nějakém zajímavém projektu, abychom mohli sdílet co nejvíc času a zkušeností. Od listopadu, až se vrátím do Čech, budeme snad spolu i bydlet. Miluji ji, protože je skvělý člověk a je moc chytrá, sympatická a skromná. Uvidíme, co se stane, ale mám z toho hodně dobrý pocit," prozradil Domenico. 

Tak uvidíme, jestli mu vztah s Jolanou vyjde. Nakonec třeba zazní i svatební zvony. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů