Šíp.deník.cz

Dostane ho slabost pro ženy NA DNO? Ivanu Mládkovi DOCHÁZEJÍ peníze!

8 fotografií 8
Ivan Mládek nechce dávat rozhovory, ani jít do televize, prý už je starý.
Ivan Mládek nechce dávat rozhovory, ani jít do televize, prý už je starý.
Zdroj: Šíp PLUS
Ivan Mládek s kytarou odchází z bytu Libuše Roubychové v čepici a saku. Maskuje se snad? Libuše Roubychová s malým synkem. Hudebník otcovství nepřiznal. Ivan Mládek tvrdí, že se jako komediant může zjevovat kde chce a s kým chce. Ivan Mládek je známý i jako vynikající bavič. To napovídá, jak to s kandidaturou myslí vážně.
Sdílej článek:

Kdyby se hudebník Ivan Mládek (75) rozhodl skončit s hudbou, snadno by se mohl nechat zaměstnat v nějakém studijním ústavu, kde by pracoval jako figurant "druhomízáků". Teda jestli se v jeho věku ještě dá záliba v mladém ženském těle považovat za druhou mízu, ne nějaký stařecký vrtoch. Je ale pravda, že slabost pro krásky provází Mládka celým životem. Nedostane ho ale nakonec jeho koníček do pekel?

Nenechte si také ujít tyto články:

V Ulici hraje NETYKAVKU, ale Šárka Vaculíková ukázala i DOKONALÉ TĚLO!

Zamilovaná Monika Absolonová přiznala KRIZI! Vezme si nakonec otce svého syna?

Po pětačtyřiceti letech poslat manželku k šípku a jít bydlet s milenkou? Ne, to opravdu není špatný vtip z ještě horšího filmu, ale realita ze života seladona Ivana Mládka, který se nikdy netajil tím, že ženy jsou jeho múzou i zkázou. Zdálo se, že ale svou choť nikdy neopustí a vždy se bude vracet do hnízdečka, které mu opečovává, zatímco čeká, až se manžel venku vydovádí.

Jenže teď nastal zlom! Buď paní Mládkové došla trpělivost a vykopla ho, nebo došla trpělivost o čtyřicet let mladší milence Libuši Roubychové a dala Mládkovi nůž na krk. Přeci jen už s ním zplodila dvě malé děti, které potřebují tátu a ona chce svého chlapa mít doma a ne se o něj dělit.

Možná by se dalo ještě zkousnout, kdyby potomci Roubychové byli jeho jediné nemanželské děti. Jenže o Ivanovi by se mohlo vyprávět jako o úspěšném "rozsévači". Má totiž ještě další mimomanželské dítě - dospělého syna Mikuláše. O něj se také musí starat a posílá mu nemalé peníze.

Sám už na vlastní kůži musel poznat, že záliba v ženách není zrovna levná záležitost. Pečovat o ně něco stojí, a co teprve, když jim uděláte miminko? To už i Jožin z bažin s křikem utíká… Vždyť ani tantiémy za slavný song vysoké alimenty a vyživovací povinnost na manželku, která ho pravděpodobně neminula, nemůžou pokrýt.

A tak místo toho, aby si teď Mládek užíval zasloužený důchod a věnoval se dvěma vnučkám, které jsou mladší, než jeho nejmladší děti, se musí pořádně otáčet. Proto také bere všechny kšefty, které může. S vystupováním a hudbou chtěl sice původně zpěvák už skončit, jenže třeba teď musel kvůli nutnosti vydělat až potupně přezpívat slavnou píseň "Medvědi, nevědí", aby s ní propagoval nějaký lék, a spousta lidí se mu kvůli tomu směje.

Jenže Ivanovi asi do smíchu není. Sice má vnadnou milenku, kterou mu může kde kdo závidět, ale ta na chod domácnost asi moc nepřispívá, když nechává partnera i přes pokročilý věk pracovat.

Jak se říká "každý svého štěstím strůjce". V případě Ivana Mládka tohle rčení znamená, že na klidný důchod, kdy by hrál jen šachy a koukal na televizi, může ihned zapomenout.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů