Šíp.deník.cz

Drsné praktiky na turisty: Tyhle Čechy obrala asijská MAFIE, "MASÁŽ" za 30 tisíc

Daniel Kuchař a Jan Gazur
Daniel Kuchař a Jan Gazur
Zdroj: Facebook
Sdílej článek:

Když se dvojice českých turistů Daniel Kuchař  a Jan Gazur rozhodla podniknout dobrodružnou cestu napříč Asií, věděla, že to bude zážitek na celý život. A to opravdu byl! Dokonce takový, že hned po příletu do Šanghaje (Čína) mladí muži poznali tamní přívětivost zločineckého gangu. Jak sami uvedli, šlo jim skutečně o život. Jejich příběh vzbudil pozornost na sociální síti, a proto je redakce Šípu oslovila, aby přinesla varování těm, kteří se letos plánují podívat do asijských zemí. Tam jako všude jinde operují nebezpečné gangy. Stačí malá neopatrnost a následky mohou být skutečně tragické…

Mladíci Šanghaj popisují jako přelidněné město, kde se neznalý turista může dostat do opravdových problémů. Už totiž těsně po příletu zjistili s jakou lehkostí! Stačilo jen souhlasně kývnout na levnou masáž od hezkých dívek.
"Když jsme se dostali do centra Šanghaje, nestačili jsme se ani pořádně rozkoukat a hned se na nás vrhly na ulici prostitutky a začaly nás lákat do nějakých podniků. O to jsme neměli zájem, proto jsme se dopravili na tamní vyhlídku, odkud jsou vidět všechny mrakodrapy a celé to neuvěřitelně osvětlené město. Byla to krása… O to přeci šlo. Jenže tam jsme potkali jiné dvě "holky". Oslovily nás s nabídkou levné masáže," začíná líčit zážitek o pár měsíců starší z dvojice Jan Gazur s tím, že když byli oba ujištěni, že v podniku je k mání pivo, dlouho se nerozmýšleli. "Let byl dlouhý, hotel jsme neměli zamluvený, tak jsme si řekli, že doplníme tekutiny a poznáme něco nového," podotkl.

Jenže chodit nikam neměli! "Za nedlouho jsme v jejich doprovodu došli místo do baru do vykřičeného domu, kde před nás postavili asi osm holek. Chtěli jsme odejít, ale dívky, které nás tam doprovodily, se začaly vyptávat, kolik jsme ochotni zaplatit za tu údajnou masáž, a tak to už nám bylo jasné, že místo masáže dostaneme sex. Řekli jsme si, proč to nezkusit. Asiatky jsou pěkný holky, že jo? Nakonec jsme se chvilku "tahali" o cenu a skončili na dvaceti dolarech (500 korun). Začínalo to být ale divné. Dívky nás totiž odvedly do jiného nedalekého podniku. Šlo pochopitelně o hanbinec," popsal Gazur.

Pivo za 200 tisíc korun!

Mladíci v Šanghaji

V tu dobu oba Češi ještě netušili, že chuť na pivo a "masáž" se jim pořádně prodraží. Opilí vidinou levného sexu se totiž dostali do podniku, kde jim přednášku o tom, jak si život vykoupit penězi, podalo osm zabijáků a přišlo bleskové vystřízlivění.

"Byl to masakr! Když jsme usedli v tom podniku ke stolu, podívali se na ty hezké holky, tak jsme si říkali, že to bude nezapomenutelný večer. A šlo to celkem všechno rychle. Přisedla k nám bordelmamá, domluvili jsme cenu na přijatelných dvacet pět dolarů (přibližně 625 korun) a začínali se těšit. K tomu nám dali "zadarmo" vodu. Po skončení všech vášní nás ale nepustili z pokoje, který byl mimochodem, jak nám poté řekli, pod kamerovým systémem. Pak nám přinesli čtyři skleničky whisky, i když jsme si je neobjednali," doplnil svého kamaráda Daniel Kuchař a jedním dechem pokračoval: "Poté, co nám donesli alkohol, dorazilo i osm fakt drsných chlápků. A začalo se účtovat. Pronájem pokoje, sklenička vody, čtyři whisky, oříšky na stole, které jsme nejedli. Celkem jsme to měli za dvě stě tisíc korun. Namítat, že jsme za holky zaplatili předem a nic si neobjednali, to v tu chvíli fakt nemělo cenu. S Honzou jsme chvíli na sebe koukali tázavě, vůbec ale netušili, co budeme dělat. Mysleli jsme, že je to náš konec."

Oběma turistům totiž parta gangsterů sebrala pasy, veškerou hotovost a karty od bankomatu."Vyhrožovali nám, že pokud nezaplatíme, roztrhají naše doklady a není problém, abychom se prý nadobro ztratili v Šanghaji. Volat policii prý nemá smysl, čínská mafie si je totiž platí a za případný soud v čínštině a právníky zaplatíme nakonec ještě více," pokračoval Kuchař, který nakonec musel s vyděrači do bankomatu.

"Nejdříve zkoušeli vysát karty přes "žehličku", ale to nefungovalo. Řekli mi, že pojedeme do bankomatu a Honza musel zůstat v baru, dali mu nůž na krk. Chtěli mi ukázat, že si nedělají srandu. Naštěstí jsme měli na kartě limity, takže víc než třicet tisíc korun z toho nedostali. Když měli peníze, nechali nás být. Ještě se nás při odchodu z toho podniku zeptali, kam se teď chystáme. Tak jsme jim řekli, že teď jdeme na to pivo, které jsme měli slíbené. Asi měli v sobě kousek citu a pochopení, vrátili nám totiž tři sta juanu na to pivo (přibližně 1200 korun). Pak nám otevřeli dveře podniku, který byl po celou domu zamčený, otevřeli dveře připraveného taxíka a ten nás vyhodil někde dál v centru. Tak jsme nakonec šli na to pivo," popsal Kuchař s tím, že na policii to hlásit nebyli, ale finanční ztrátu pocítili o pár týdnů později.

"Na policii jít nemělo cenu. Báli jsme se, aby se nám nestálo něco horšího, aby si nás nenašli a nezabili. Spíš si neseme vzpomínku na nejdražší sex v životě," dodal Kuchař se slovy, že radí všem, co mají v plánu podobné destinace, aby se levným masážím rozhodně vyhýbali.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů