Šíp.deník.cz

DRSNÝ život Jitky Zelenkové: Po sexu se Štaidlem ZANEVŘELA na muže!

Zpěvačka Jitka Zelenková
Zpěvačka Jitka Zelenková
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Zpěvačka Jitka Zelenková (66) zůstala na stará kolena úplně sama. Ale co jí už nikdo nikdy nevezme, jsou vzpomínky na bujaré mládí, kdy se oddávala vášnivému sexu se ženatými muži. Možná ji dohnala karma a nakonec skončila opuštěná a bez chlapa. Může za to snad Ladislav Štaidl?!

Mohlo by se vám také zamlouvat:

13.KOMNATA Marty Jandové: Chtěla by druhé dítě, ale NEJDE TO!

Sen o BESTAROSTNÉM životu se Kopřivové rozplývá. Žít s Jágrem je NAD JEJÍ SÍLY!

Dnes už může sympatická Jitka kalkulovat, co v životě udělala špatně, a co dobře. Velmi se jí dařilo na poli pracovním, dodnes vystupuje a má zástupy fanoušků. Na poli lásky to taková hitparáda není, ačkoli byla Zelenková v mládí oslnivá, ve věcích citu byla vždycky na štíru, nikdy neprožila tu osudovou lásku, která by se s ní táhla celý život.

Za to ale zažila nespočet románků, které skončily zlomeným srdcem, beznadějí a na konec i zanevřením na mužské pokolení. Vrchol byl milenecký poměr se ženatým Ladislavem Štaidlem, se kterým provozovala intimnosti dlouhých 11 let! I přes intimnosti u těch dvou zůstalo jen u vykání!

To byla asi poslední kapka v pomyslném poháru touhy a lásky, kterou ještě dokázala zpěvačka vypít. Jitce samozřejmě ženatý muž nemohl nabídnout, v co doufala, i když stále tajně věřila, že se stane oficiální partnerkou.

Sex se Štaidlem byl podle jejích slov nezapomenutelný, ale na druhou stranu i zraňující a zničující. Málem se ze vztahu vůbec neoklepala, nechtěla prý bez Štaidla žít. Jenže hudební skladatel nechtěl o žádném vztahu ani slyšet!

Nikdo si ani nedokáže představit, jaká to pro zpěvačku musela být rána, když se dozvěděla, že se její "pan Božský" nakonec rozvedl, ale nikoliv kvůli ní, ale kvůli kolegyni Ivetě Bartošové. Té se povedlo ho odloudit od rodiny a Jitce zůstaly jen oči pro pláč a gradující nenávist k chlapům.

Dodnes radši zůstala sama, vysilující lásce se vyhýbá obloukem. I když tvrdí, že by se vztahu nebránila, je na ní vidět, že je muži tak zklamaná, že je ve finále sympatické brunetce lépe samotné…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů