Šíp.deník.cz

Eliško, už raději ne! Mladá zpěvačka s kily navíc opět UKÁZALA víc, než měla!

15 fotografií 15
Eliška Mrázová a Milan Peroutka mladší
Eliška Mrázová a Milan Peroutka mladší
Zdroj: Herminapress.cz
Eliška Mrázová znovu ukázala víc, než zřejmě měla. Eliška Mrázová znovu ukázala víc, než zřejmě měla. Eliška Mrázová znovu ukázala víc, než zřejmě měla. Eliška Mrázová znovu ukázala víc, než zřejmě měla.
Sdílej článek:

Eliška Mrázová (22) nemá úplně ideální postavu. Což by ale samozřejmě vůbec nevadilo, kdyby ji tak často a s chutí neukazovala. 

Mladá zpěvačka je objevem české hudební scény a její hlas by se určitě neměl ztratit. Co by se ale ztratit mohlo, jsou její leckdy šílené módní kreace, za kterými si Elis neboli Eliška Mrázová stojí. 

A nejraději má oblečení, ve kterém může odhalit alespoň kousek, ale raději více ze své postavy. To by jí samotřejmě nikdo nevyčítal, kdyby její tělo nepůsobilo prostorově výrazněji. A to přitom ještě před rokem chtěla změnit svůj život, začít jíst zdravě a hubnout. 

"To, že jsem přibrala, byl impuls ke změně stravování. Dříve jsem si užívala rychlovky, taková ta fastfoodová jídla, protože jsem nestíhala jíst. Snažím se to změnit. Ale pozor, ne žádné hladovky. To není cesta. Cesta je jíst dost a správná jídla," řekla před více než rokem. 

Jenže jak se zdá, cesta k naprosto štíhlé postavě je ještě stále dlouhá. To ale Elišce nevadí a ráda z ní vždy něco odhalí. Jako na křtu videoklipu Sámerra Issy, kde zazpívala a zatančila po boku Filipa Jankoviče. 

Její výstřih samozřejmě všichni přítomní pánové uvítali, krátké kraťásky ale přece jen mohla vyměnit za něco delšího. Zvlášť, když na pódiu předvedla taneční kreace. kdy nožkami pořádně rozhazovala. 

Nutné je ale říct, že za její podivný vzhled ani tak nemohla sama kila navíc, jako právě střih kraťasů, který by nelichotil snad ani dámě s extra štíhlými nohami. Eliško, místo hubnutí tak zkus příště raději změnít outfit. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů