Šíp.deník.cz

Elišku Bučkovou TRÁPÍ SAMOTA: Upnula se na někoho jiného a její rybář to není!

Pohledná modelka Eliška Bučková už pár let žije po boku našeho nejslavnějšího rybáře Jakuba Vágnera. Jestli si ale myslíte, že je to nějaká výhra, tak bohužel není. Kuba je věčně na cestách, jen občas svou lásku vezme s sebou. Sexy brunetka je dlouhé večery sama, proto se není čemu divit, že si našla někoho jiného, kdo jí dá lásku!

1 / 18
Ráda by se už stala paní Vágnerovou.

Modelka Eliška Bučková na první pohled vypadá jako spokojená žena, ale není to jen přetvářka?

Elišce se dvoření zamlouvalo.Zdroj: Mladá fronta, a.s.

Bývalá Česká Miss Eliška Bučková nikdy neměla na muže štěstí. I když o ní byl velký zájem, vždycky skončila v náručí vyhlášeného milovníka, se kterým nakonec nebyla šťastná. Kromě Noida, ale jejich lásku zabila obrovský problém – anorexie.

Bohužel láska s Vaškem nešla zachránit. Modelka se kvůli poruše přijmu potravy strašně změnila.

Exmilenci mají k sobě stále blízko.Zdroj: Profimedia.cz

Od té doby, co se rozešla s Vaškem Bártou, hledala spřízněnou duši, až jí našla v rybáři Jakubu Vágnerovi. Nikdo jejich lásce nevěřil, protože oba dva byli jako nebe a dudy. Každý jim předpovídal jen krátký románek.

Ale modelka překvapila, protože se vzdala bujarého života a šla za srdcem svého srce.

Má je jako své děti.Zdroj: Instagram

Přeci jen Eliška byla milovnicí luxusu, večírků a ráda byla středem pozornosti. Za to Jakub je introvertní rybář, který má rád samotu, a proto se usadil i u rybníka, aby to měl k rybám co nejblíže. Prostě dva světy se najednou spojily.

Působili jako snový pár, který nemůže nikdo a nic rozdělit.

Eliška s Jakubem se na soutěž moc těšili. Zdroj: Profimedia

Ale tyto odlišnosti je ani na chvíli nerozdělili. Právě že to, jak není Kuba vyhlášený lamač ženských srdcí, modelce hrozně imponovalo. A Kuba nikdy neměl tak hezkou holku, která něco dokázala. Dokonce se rozhodla vzdát života v centru Prahy a přestěhovala se k němu na Katlov.

Ale hodně rychle pochopila, že tu bude trávit většinu času hlavně sama.

Když se jí stýská po Jakubovi, mazlí se s pejsky.Zdroj: Instagram

Co ale může způsobit obrovské trhliny v jejich zatím neposkvrněném vztahu? Věčné odloučení a samota, se kterou dřív Eliška prostě nepočítala. Teď musí trávit dlouhé večery sama a nedělá jí to na té samotě vůbec dobře.

Modelka to ale všechno vyřešila po svém - společnost jí dělají roztomilí pejsci, které Elišku doprovází na každém kroku.

Bez svých chlupatých mazlíčků nedá ani ránu.Zdroj: Instagram

Sice občas s Jakubem na nějakou expedici jede, nebo jí vezme na dovolenou, aby jí to vynahradil, ale to osamocení nemůže jen tak vymazat. Možná proto, aby umlčel své svědomí, povolil Elišce, aby si pořídila rozkošné pejsky.

Pomůže to ale v tom, aby se modelka na Katlově necítila tak sama, když je rybář zrovna na expedici?

Někdy si do té pusy nevidí.Zdroj: Profimedia.cz

S těmi měla zkušenosti už za dob chození s Noidem, kdy si pořídili dvě čivavy. Teď má Eliška také dvě čivavy a nedá bez nich ani ránu. Dokonce je má jako děti, stará se o ně jako o miminka, kupuje jim vitamíny, kosmetiku, prostě si vynahrazuje roli maminky.

Nebo je to jen běžná starost o čtyřnohé miláčky? To ví jen sama krásná Eliška.

Eliška si na akci vzala kožešinu z lišky.Zdroj: Profimedia.cz

Ale mohou psi utišit touhy po dítěti a tikání biologických hodin? Neměl by se spíš Jakub více věnovat své přítelkyni, aby nakonec neutekla za lepším úlovkem a jemu nezůstaly jen oči pro pláč? Přeci jen lidská blízkost je lidská blízkost, pejskové jsou fajn, ale láska k muži či ženě je jen jedna.

Eliška by asi byla ráda, kdyby se jí Kuba více věnoval a jejich život postoupil do dalšího levelu. Nebo snad rodinu neplánují?

Dokonce se kvůli rybáři přestala líčit.Zdroj: Facebook.com

Více drbů ze světa slavných uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů