Šíp.deník.cz

Emma Smetana: Drsné dětství! Nepochopíte, co jí matka zakazovala

Emma Smetana a Jordan Haj
Emma Smetana a Jordan Haj
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Půvabná moderátorka televize Nova srkývá poměrně trpký zážitek z dětství. Ačkoli mluví o tom, že její rodiče jsou velmi liberální, zakazovali jí jako malé holce to, co je pro každého člověka z Čech naprosto běžné…

Umíte si vůbec představite život bez televize? Že to jde těžko? Pak by se vám hodili zkušenosti půvabné Emmy Smetana, která bez možnosti rozptýlit se puštěnou obrazovkou vyrůstala.

"Oba rodiče jsou hodně liberální. Jediný větší zákaz, který pamatuji, byl ten, že jsem se nesměla dívat na televizi, protože maminka si přála, abych hodně četla. To trvalo vlastně do mých dvanácti let," přiznala nedávno.

A i přes to, že v době zákazu pro ni podobná věc musela být utrpení, dnes na to vzpomíná jako na pozitivní zážitek. "Když se na to ale podívám zpětně, tak to vnímám jako dobré rozhodnutí, nezazlívám jí to. Budu to s největší pravděpodobností částečně aplikovat i na své děti. Díky tomu jsem přečetla opravdu kvanta knih, a tím pádem mám poměrně slušný literární rozhled," plánuje podobné utrpení i pro své děti.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů