Šíp.deník.cz

Exkamarád vdovce Josefa Rychtáře promluvil: Dostane ho do KRIMINÁLU?

10 fotografií 10
Josef Rychtář se svým bývalým kamarádem.
Josef Rychtář se svým bývalým kamarádem.
Zdroj: Šíp, archiv
"Ty prase, já tě..." Josef vidí soka Zdeňka Macuru. Věštím skvělou budoucnost... Ještě jednu fotku a uvidíš! Nebesa, stojíte pří mě?
Sdílej článek:

Přátelství mezi Josefem Rychtářem (56) a zvukařem Standou Lysým (53) je už několik týdnů minulostí a spíše se dá hovořit o nenávisti! Šípu se teď vdovcův bývalý kamarád svěřil, že za dva týdny ho čeká soud kvůli autonehodě, kterou před necelými dvěma lety zavinil Rychtář. Teď chce říčanského mučedníka dostat za mříže a ještě po něm požaduje stovky tisíc korun.

Když byste před Josefem Rychtářem ještě před dvěma měsíci vyslovili jméno Stanislav Lysý, bude vám vyprávět o nejlepším kamarádovi, který ho nenechal ve štychu, když mu bylo nejhůře. Když toto jméno vyslovíte dnes, uslyšíte neuvěřitelnou spršku nadávek. „Chcípák jeden, živil jsem ho a takhle mi to vrací, že na mě donáší do bulváru," svěřil pocity Šípu Rychtář, který si moc dobře uvědomuje, že soudní stání naplánované na začátek února pro něj nemusí dopadnout vůbec dobře. Tedy alespoň podle Lysého.

„Budu po Rychtářovi požadovat asi několik stovek tisíc korun, kvůli té nehodě mám doživotní následky, už jsem o tom mluvil s advokátem," tvrdí Lysý, s jehož slovy se odmítá ztotožnit Rychtář. „Problémy měl dávno před nehodou, nic mu nedám a ze soudu rozhodně strach nemá," míní vdovec s tím, že jeho bývalý kamarád by si měl zamést před svým prahem. „Je to pochybná existence, nepracuje, dluží na alimentech a ode mě se nechal živit," je přesvědčen Rychtář. Soudní stání mu nevadí a prý se na něj těší. „Tam se všechno ukáže, co pravda je a co ne," myslí si.

Lysý je přesvědčen o tom, že soud dopadne v jeho prospěch. „Tehdy jsem měl zlomené dva obratle, u třetího jsem měl uražený růžek kůstky. Také pohmožděnou levou nohu a levé rameno, ve kterém mám dodnes opakované záněty. Navíc existuje zásadní svědek, který popíše, co se vše před nehodou stalo. Kdo to je a co viděl, nebudu říkat, je to mé eso v rukávu, uvidíme, jestli se Rychtář i poté bude smát. A určitě tam zazní i to, jak Rychtář po té nehodě chtěl, abych si nebral neschopenku, že by z toho měl průšvih," dodal Lysý, který tvrdí i to, že po smrti zpěvačky se v uhříněvském domě konaly hotové sexuální orgie. „Josef tam měl opakovaně několik milenek a v tu dobu na Ivetu ani nepomyslel," dodal vdovcův bývalý kamarád. Jak soud dopadne, na to si budeme muset počkat do 4. února, jisté ale je, že rozhodně soudní síň bude plná emocí…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů