Šíp.deník.cz

EXKLUZIVNĚ: Bučková o anorexii: Dobře, řeknu vám, jak to bylo...

4 fotografií 4
Eliška Bučková začala brát svůj problém vážně.
Eliška Bučková začala brát svůj problém vážně.
Zdroj: Šíp
Eliška Bučková Je tohle ještě krása? Eliška Bučková Eliška nemá ani gram tuku.
Sdílej článek:

Modelka Eliška Bučková, která se řadu let věnuje úspěšně modelingu, před pár dny přiznala problém se zákeřnou anorexií. Otazníky kolem její nemoci se ale dotýkají i jejího expřítele Václava Noida Bártu, s nímž donedávna tvořila pár.

Působí to, jako by Noid její nemoc tajil, možná přehlížel. Ale ani jedno není pravda. Šípplus.cz s bývalými partnery mluvil a Eliška prozradila, jak to bylo doopravdy. "Vašek o tom neměl ani páru. My se vídali každý den a oba jsme si připadali stejní. On nic netušil, já bojovala se svým sebevědomím," popsala Šípplus.cz Eliška. Svůj problém neuměla celou dobu pojmenovat. "Nevěděla jsem, že jde o anorexii, zápasila jsem se svou postavou, nepřipadala jsem si hezká a tím se to celé odstartovalo," popisuje půvabná modelka chvíle před pár týdny, kdy její psychika byla ještě na bodu mrazu.

Její expartner Václav Noid Bárta vůbec netušil, že by bylo něco špatně. "Překvapila mě ta informace. Nikdy mi nic neřekla a hlavně nikdy u mě nevzbudila pocit, že se něco děje. Stravovala se jako modelky, takže mi vše přišlo v pořádku," řekl Noid a pokračoval: "Jsem rád, že se svým problémem začala bojovat a umí o něm otevřeně mluvit," dodal.

Eliška teď váží přibližně 53 kilogramů, ale bylo i hůře. "Dostala jsem se i pod padesát. S tím se ale nikde chlubit nechcete. Až se svou nejlepší kamarádkou jsem to začala řešit, a poté jsem uznala, že mám problém. Teď se o tom už mohu bavit otevřeně, ale předtím jsem se styděla," dodala modelka. V současné době má nového partnera Jakuba Malinu, s nímž už nemoc řeší. (rg)

Přidejte si nás na Facebooku a buďte s námi stále on-line: Facebook/sipplus

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů