Šíp.deník.cz

VIDEO: FENOMÉN dnešní doby na YOUTUBE! Točí už i matky

4 fotografií 4
Zdroj: Facebook
Tereza Marková Tereza Marková Tereza Marková Tereza Marková
Sdílej článek:

Youtube jako takový zná asi valná většina internetově aktivních lidí. V poslední době se proto i u v naší malé zemičce velmi rozmohl fenomén youtuberů, tedy lidí, kteří natáčí videa a dávají je na Youtube. 

Může vás ještě zajímat: 

ČTYŘNÁSOBNÁ MAMINA Lenka Vlasáková: NECHCE děti posílat do "normální" školy!

ROZVOD JAKO RECEPT NA KRÁSU? Monika Marešová před koncem manželství ZKRÁSNĚLA!

Některé youtuberky natáčejí videa o make-upu, některé o oblečení a najdou se i maminky, které natáčí videa o mateřství. Osobité pojetí má Tereza Marková se svým youtube kanálem Mamalifestyle. Na svém kanálu má videa, kde mluví o průběhu svého druhého těhotenství, o čerstvé holčičce Adélce i o tom jak Adélka roste. Dále se věnuje i různým výzvám, odpovídá na otázky svých odběratelů a natáčí i vtipné skeče.

Na Youtube má téměř dvě stě tisíc odběratelů a její videa mají opravdu obrovskou sledovanost. Sledují ji maminky, ale i bezdětné ženy, které zkrátka baví Terezy projev. Je fakt, že mluvit skutečně umí, vyvarovává se přeřeků a její videa mají hlavu a patu. Za nás je to určitě žena, kterou se vyplatí sledovat.

Její nejnovější video se věnuje tomu, jak vysvětlit malým dětem otázky sexuality, kde se berou děti a další podobná témata. Jaký máte na youtubery názor? Sledujete nějaké? Přijde vám vhodné takto odhalovat své soukromí na internetu? 

Podívejte se na zmiňované video a dejte nám na Facebooku vědět, jaký je váš názor. 

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů