Šíp.deník.cz

NOVÝ MUŽ NA OBZORU? Lenka Filipová se mění před očima!

Pro zpěvačku Lenku Filipovou byl rok 2018 plný velkých změn. Měla velké zdravotní problémy, vypadalo to na konec kariéry a k tomu jí zarazil kudlu do zad milovaný manžel Boris Dříbal. Podal totiž žádost o rozvod a přestal komunikovat. Ale teď to vypadá, že to nejsou jediné změny, které písničkářku postihly.

1 / 10
Lenka Filipová poslední dobou jen září.

Různí astronomové, věštci a ezoterici nazývají rok 2018 jako rok plný změn. U známé zpěvačky s kytarou to platí dvojnásob. Po 34 letech manželství se musela smířit s tím, že zůstala sama jako kůl v plotě. A do toho ještě k tomu bojovala o svůj život.

Brala to jako zradu. Zrovna, když se měla soustředit na léčbu po vyčerpání organizmu, musela řešit rozvod, kdy s ní manžel doslova přestal mluvit. Prostředníka jim měla dělat dcera Lenny, která byla mamince tou největší oporou.

Lenka si prošla doslova peklem

Lenka Filipová poslední dobou jen září.Zdroj: Profimedia.cz

Vypadalo to s Lenkou Filipovou opravdu velmi vážně. Po fyzické stránce to bylo špatné, po psychické snad ještě horší. Nechtěla už žádného chlapa ani vidět, uzavřela se do sebe, obrnila se a do svého prostoru pustila jen rodinu a blízké přátele.

Už se o Lenku její nejbližší začali opravdu obávat. Byla jako tělo bez duše, nechtěla vycházet z domu, na čas přestala dokonce zpívat. Přitom hudba bylo to, co vždycky tolik milovala. Jenže na čas prostě rezignovala.

Kvůli lásce se změnila?

Lenka Filipová poslední dobou jen září.Zdroj: Profimedia.cz

Naštěstí ale přišel obrovský zlom! Najednou se nedávno Lenka Filipová ukázala ve společnosti a to bylo jako nebe a dudy. Vypadala snad lépe, než předtím, hubeňounká, usměvavá, s jiskřičkami v očích.

Lidé jen žasli, jak se začala měnit před očima. Už to nebyla ta hromádka neštěstí, ale přišla vyrovnaná žena, která ví, co chce od života a k tomu vypadala naprosto nádherně. Že by ten prvotní impuls se zvednout opět na nohy byl kvůli lásce?

Jiskřičky v očích nelze přehlédnout

Lenka Filipová poslední dobou jen září.Zdroj: Profimedia.cz

Ty jiskřičky v očích se nedaly přehlédnout. Takové zářivé očka mají především ženy, které jsou čerstvě zamilované, mají protějšek, které je činí šťastné, plují si po obláčku lásky. A to všechno písničkářka splňuje.

Že by své srdce nakonec otevřela? Začala znovu milovat? Všichni by to Lence opravdu přáli. Vypadá to, že ta poslední změna je do třetice všeho dobrého – láska. Zatím se o nikom nechce zmiňovat, ale její pohled zpěvačku prozradil.

I její milovaný brácha by to sestře přál, aby byla konečně velmi šťastná.

Lenka Filipová poslední dobou jen září.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více zajímavostí ze života celebrit? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů