Šíp.deník.cz

FOTO: Angelina Jolie končí s herectvím. Před KAMEROU se už nesvlékne!

10 fotografií 10
18+
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Zdroj: Profimedia.cz
Angelina Jolie při jedné z prvních odhalených scén v neznámém filmu Foxfire (1996). Snímek Gia (1998), kde si zahrála úspěšnou a kontroverzní modelku, ji vystřelil na výsluní! S herečkou Elizabeth Mitchell si užila řadu erotických scén. Divoké Angelině tehdy bylo 23 let.
Sdílej článek:

Líbí se vám smyslná ústa a sexy tělo hvězdné Angeliny Jolie (38)? Pak vězte, že si ho na na filmovém plátně už neužijete. Herečka a partnerka Brada Pitta (50) končí s hraním!

Málokdo si to dovede představit, ale realita je už taková. Angelina Jolie se rozhodla pověst bohatou hereckou kariéru na hřebík. S filmováním ale nekončí, pouze se postaví za druhou stranu kamery.

Hollywoodská hvězda své rozhondutí vysvětluje jednoduše: už ji nebaví ukazovat tělo i tvář kamerám, ale raději bude filmy točit. Právě dokončuje druhé dílo pojmenované Unbroken. A jako režisérka je spokojená daleko více.

„Je to rozhodně lepší, protože se média i pozornost veřejnosti zaměří na někoho jiného. Já si užila jako herečka dost a ničeho nelituji. Jsem bohatší o mnoho zkušeností, jen nastal čas něco změnit," řekla herečka pro britský deník The Express.

To její partner Pitt v hraní pokračuje dál a filmy navíc i produkuje. Anglina chce zůstat u režie. Jejím prvním počinem byl snímek V zemi krve a med z války v Bosně. Dceru herce Johna Voighta tak už v lechtivých scénách bohužel neuvidíme.

Vy se alespoň můžete podívat na její nejdivočejší snímky z minulosti.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů