Šíp.deník.cz

FOTO: Jak bydlí Milan Drobný? Má OBŘÍ DŮM, ale je v něm úplně sám

12 fotografií 12
Milan v domě strpí jen jednu velkou lásku – kytaru.
Milan v domě strpí jen jednu velkou lásku – kytaru.
Zdroj: Tilen Vajt
Obývacímu pokoji vévodí masivní nábytek. Tenisové trofeje Kuchyně nepřipomíná obydlí „starého mládence.“ Naopak, je vybavena do posledního detailu. Sbírka klobouků z celého světa.
Sdílej článek:

Milan Drobný (68) miluje společnost, ale také své soukromí. Proto sám obývá dům, který si přizpůsobil k vlastnímu pohodlí. Nežila v něm dokonce ani přítelkyně Helena Kadeřábková, s níž se zpěvák před několika měsíci již potřetí rozešel.

Máte náladu na něco jiného? Tohle se hodně lidem líbilo:

Poslední dny Stanislava Grosse: Zničily ho vlastní myšlenky!

Okraj Prahy, kde, jak se říká, lišky dávají dobrou noc a zároveň jen kousek do centra. Tak takové bydlení si před sedmnácti lety vybral Milan Drobný. Přestože dům stojí uprostřed ulice a poblíž je školka, uvnitř každý okamžitě získá pocit naprostého soukromí. Díky zdi a množství zeleně je zahrádka s posezením zcela oddělená od okolního světa.

„Když jsem dům koupil, vypadalo to tu úplně jinak. Zimní zahradu, kde mám teď přístroje na cvičení a obrazy, jsem třeba celou přistavěl," řekl Šípu zpěvák. Kromě malování také rád fotografuje. Všechny jeho výtvory visí na zdech, kde je ale také spousta obrazů od pouličních umělců z celého světa i od Milanových kolegů.

Obrazy ovšem rozhodně nejsou jediné ozdoby prostorného domu. Téměř každé volné místo zabírá památka z cest nebo trofeje, jež Milan Drobný získal za dobu své pěvecké, ale také sportovní kariéry. Tenis je totiž další z jeho koníčků.

Do pracovny, kterou zdobí fotografie s Milanovým oblíbencem Tomem Jonesem, se pak zavře, kdykoliv potřebuje pracovat na nových písničkách. Ačkoli zpěvák neustále koncertuje, vrhl se také na originální projekt. Na přání jeho nevidomé fanynky, která si bohužel nemohla přečíst ani jednu z jeho devíti autorských knih, namluvil Milan příběhy ze života na desku a proložil je písničkami. Kromě dvou desek pro dospělé je už na světě dokonce i jedna pro děti, kde jsou kromě písniček také zpěvákovy pohádky.

A jak se mu žije v domě, který je možná až příliš velký jen pro jednoho člověka? „Mám za sebou dva rozvody a bydlet sám mi rozhodně nevadí. Právě naopak, své soukromí si užívám. Nebydlela tady dokonce ani má přítelkyně Helena, s níž jsem se na konci června po několika letech rozešel. Měla svou vilu a tady i svůj pokoj, což mi vyhovovalo," řekl Šípu Milan Drobný.

Zpěvák teď hledá novou spřízněnou duši. Jedno je ale téměř jisté: do domu se natrvalo žádná dáma nenastěhuje, tady mají své stále místo pouze zpěvákovy oblíbené kytary.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů