Šíp.deník.cz

FOTO: Kdo to z českých CELEBRIT dotáhl daleko, i když vlastně nic neumí?

Eva Feuereislová
Eva Feuereislová
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Že showbyznys není jen o talentu a dovednostech, o tom svědčí příběhy známých tváří, které ničím hodnotným do umělecké sféry nepřispěly. Na druhou stranu jsou to často ony, kdo v bulváru vyvolá vlnu zájmu a poprask. A o koho že jde? Šíp pro vás vybral několik celebrit kategorie D, které se proslavily,  ačkoli vlastně nic pořádného neumějí.

Slavní neumětelové nejsou, co jste hledali? Vyzkoušejte tohle:

Nejkrásnější pár Británie chystá svatbu

Josef Rychtář (56)

Josef Rychtář

Pokud by nějaká televizní stanice vybírala komika pro svůj zábavný pořad, rozhodně by měla sáhnout po něm. Josef dlouhodobě představuje mediálního komedianta, když se zviditelnil pouze jako mluvčí, ochránce a zachránce své manželky, i když jediné, co potřebovala, byla láska a léčení závislostí. A když se zdálo, že si po sebevraždě zpěvačky uvědomí závažnost situace, není to tak. Zdá se totiž, že Josef je jediným člověkem na světě, který v honbě za slávou předehnal sám sebe…

Dominika Mesarošová (28)

Dominika Mesarošová

Jediné, co u Dominiky nakouklo do povědomí lidí, jsou její silikonem vylepšená prsa číslo 5.Půvabná playmate z roku 2008 se chvíli živila jako modelka, ale mnohem větší přínos pro ni vždy měly vztahy s bohatými podnikateli. Právě kvůli tomu se o ní mluví jako o jedné ze známých zlatokopek. Zálibu v životě v luxusu ostatně sama nepopírá.

Eva Feuereislová (24)

Eva Feuereislová

Sympatická blondýnka je tím pravým příkladem, že když se dlouho buší do vrat, nakonec je někdo otevře. Přes různé castingy na reality show a pěvecké soutěže nakonec Eva loni úspěšně zakotvila v poslední řadě VyVolených, která měla vůbec nejhorší sledovanost ze všech. Od té doby se snaží při jakékoliv příležitosti na sebe upozornit a tvrdí, že je modelka. Dokonce podstoupila plastiku prsou a teď se chystá na vylepšení nosu.

Zdeněk Macura (40)

Zdeněk Macura

Neuvěřitelně neodbytný člověk, který dokáže manipulovat sám sebou. Nejprve si chtěl vzít Ivetu Bartošovou (†48) za manželku, později opakovaně psal do redakcí novin, kdy žádal o prostor, aby se nakonec přes rvačky s Josefem Rychtářem nazval ochráncem týraných žen, pro které na pozemku v Líbeznici nedaleko Prahy staví paletové chaloupky. Po úmrtí zpěvačky se jeho mediální sláva rozplývá jako pára nad hrncem. A je jisté, že Zdeněk střádá další plány, jak se ještě chvíli v médiích udržet.

Julča z metra (59)

Julča z metra

Jak málo stačilo, aby se o Júlii Kuskové-Klímové, „novinářce" z takzvané Holubí letky neboli vyjídačce rautových stolů, která v minulosti nafotila sérii peprných snímků, hojně psalo v bulváru? Jen se dožadovat sedačky v soupravě pražského metra a nadávat u toho tak, že by se styděl i herec Pavel Landovský, když měl formu a dokázal říct ve větě o šesti slovech dvanáct nadávek! Popularita ale agresivní seniorce vydržela jen pár měsíců, nyní Julča opět obráží večírky a společenské akce, na kterých se rautové stoly prohýbají až k podlaze.

Domenico Martucci (37)

Domenico Martucci

Dalo by se říct, že Domenico Martucci je mezi ostatními celebritkami jako jednooký mezi slepými. On totiž alespoň umí trochu zpívat, i když se o něm říká, že je Erosem Ramazzottim chudých. Poté, co začal chodit s Ivetou Bartošovou, ale najednou vše přehodnotil a místo ve zpěvu se už prosazoval jen jako tiskový mluvčí, manažer a úchvatný italský rytíř na bílém koni, který zpěvačce konečně ukázal štěstí. Ostatně i po její smrti je o něm slyšet jen v souvislosti s Ivetou.

Marie Pojkarová (45)

Marie Pojkarová

Jak se stát slavným tím, že se totálně ztrapníte? Tak o tom by mohla napsat příručku Marie Pojkarová. Ta se před čtyřmi lety dostala do povědomí veřejnosti svým internetovým hitem Pejskové se koušou. Ten si pustily statisíce lidí a Marii klip vynesl takovou „slávu", že na svých dalších hitech začala spolupracovat s pohaslými hvězdami, jakými jsou třeba Robert Rosenberg nebo  Bohuš Matuš. Že se jí lidé smějí, to prý nevadí.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů