Šíp.deník.cz

Fotografie, které vás DOJMOU! Slavní sportovci pokřtili krásný kalendář

14 fotografií 14
Slavní pokřtili krásný kalendář...
Slavní pokřtili krásný kalendář...
Zdroj: Archiv
Slavní pokřtili krásný kalendář... Slavní pokřtili krásný kalendář... Slavní pokřtili krásný kalendář... Slavní pokřtili krásný kalendář...
Sdílej článek:

Nově otevřený hudební klub Misch Masch poskytl své stylově zrekonstruované prostory pro dobrou věc. Pod záštitou Prahy 7 proběhl totiž křest charitativního kalendáře, kde se to hemžilo slavnými tvářemi. 

Patroni kalendáře byli sportovci a herci jako například Erich Brabec, Kamil Čontofalský, Patrik Berger, Antonín Panenka, Horst Siegl, Vlastimil Vidlička, Jan Koukal, Vladimír Šmicer a další sportovní legendy. Jejich konání podpořil i muzikant Czenda Urbánek ze Support Lesbiens, mistryně světa v boxu Lucka Sedláčková a módní stylista Kája Pavlíček.

Všichni byli nadšeni zejména z unikátního pivního baru a z nádherné atmosféry klubu. Hlavně však ukázali své velké srdce a přišli podpořit lidi, kteří neměli v životě takové štěstí jako oni. "S nadací Srdcovka spolupracuji už několik let. Připadá mi úplně logické, že jako zdravý člověk budu pomáhat těm, kteří to štěstí nemají. Zvlášť když teď mám malou dcerku si uvědomuji, jaký je to dar, že je zdravá. S hlavní hybnou silou Srdcovky Miluškou Dosoudilovou už máme v hlavě další plány na akce, které by opět mohly pomoci lidem se SMA," svěřil se bývalý fotbalista Vlastimil Vidlička.

Na snímky kalendáře se podívejte do naší fotogalerii. 

Zajímá vás, jak je na tom zdravotně herečka Jaroslava Obermaierová? Velký problém! Zdravotní stav herečky Obermaierové je HORŠÍ

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů