Šíp.deník.cz

Gottová vrací ÚDER: Promluvila o svém konci v DIVADLE

Ivana Gottová
Ivana Gottová
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Kolem nečekaného odchodu Ivany Gottové (39) z muzikálu Přízrak Londýna je pořádně rušno! Teď manželka hvězdného zpěváka promluvila, aby všem vysvětlila, jak celou situaci vidí ona.   

Nedávno zaskočila všechny, když oznámila svůj konec ve VIP zprávách, a před pár dny své jednání jen podrhla, když se rozhodla pro další konec - dala výpověď v muzikálu Přízrak Londýna bez upozornění kvůli problémům s krční páteří. O problémech Gottové nejprve promluvila produkční Ema Krahulíková, podle které totiž Gottová dostala do celkem velkých potíží některé své kolegy! Gottové reakce na sebe ale nenechala dlouho čekat.

"Emu Krahulíkovou jsem požádala o přerušení mého účinkování v muzikálu, a to v okamžiku, kdy jsem měla jistotu, že můj aktuální zdravotní stav mé účinkování vylučuje, a současně s vědomím, že existují rovnocenné alternace. Vzhledem k mému úrazu v divadle moje zdravotní potíže nebyly a nejsou pro produkci muzikálu žádnou novinkou," řekla Ivana Gottová a porkačovala: "Na schůzce s Emou Krahulíkovou jsme se dohodly na přerušení mého účinkování v muzikálu v květnu a červnu 2015 s tím, že ohledně mého účinkování v období od září 2015 se domluvíme do konce měsíce června 2015 v závislosti na tom, jak se bude můj zdravotní stav vyvíjet. Této schůzky se zúčastnil i můj manžel Karel Gott, protože se jí zúčastnit chtěl a též proto, že jako mému partnerovi je mu můj zdravotní stav znám."

Gottovou nadzvedlo ze židle, že Krahulíková mluví do médií o jejím zdravotním stavu, což považuje hodně za neférovou věc. "Současná prohlášení Emy Krahulíkové jsou v rozporu s tím, co bylo na schůzce domluveno, jsou nepravdivá (např. dne 29. 5. 2015 jsem neměla v muzikálu vůbec vystupovat) a dochází k neoprávněnému zveřejňování osobních údajů o mém zdravotním stavu. Podle mého mínění jsou tato prohlášení motivována snahou o zviditelnění muzikálu, nicméně jsem přesvědčena, že kvalita muzikálu i vysoká úroveň kolegů to nemají zapotřebí," dodala Gottová.

Je tak zřejmé, že kolem Ivany bude ještě hodně veselo…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů