Šíp.deník.cz

Hackeři ukradli záznamy o TAJNÝCH PLASTIKÁCH královské rodiny!

Britská monarchie propadla ohromné panice. Skupina hackerů se totiž nabourala do počítače předního britského plastického chirurga a dostala se k záznamům, jaké úpravy si nechaly dělat hvězdy Anglie. A v seznamu jsou i jména z královské rodiny!  Skupina teď vyhrožuje tím, že vše zveřejní!

1 / 16
Některé členky královské rodiny prý mají s plastikami větší zkušenost než ostatní.

Některé členky královské rodiny prý mají s plastikami větší zkušenost než ostatní.Zdroj: Profimedia.cz

Urození nejsou jediní slavní, kdo si občas dopřeje plastiku, než si o nich přečtete, co se podívat, o kom se ví, že se nechal upravit?

Zdroj: Youtube

„Máme celou databázi, jména, fotky, všechno,“ napsala hackerská skupina na webu. „Je mezi nimi dokonce několik lidí z královské rodiny.“

Zástupci hackerské skupiny tvrdí, že pokud nedostanou dostatečný peněžní obnos, začnou jména zveřejňovat. A fotky také. Má jít o hodně citlivé materiály – prý jde dokonce o snímky zaznamenávající zvětšení penisu!

Vévodkyně Kate a princi William u monolitu Uluru.Zdroj: ČTK/PA/PHIL NOBLE

Princ CharlesZdroj: archiv

„Nikoho nikdy nenapadlo, že by se něco takového mohlo stát,“ říká člověk obeznámený se situací v Buckinghamském paláci. „Tohle je tragédie, naprostá noční můra.“

Není to přitom poprvé, co rodina čelí podobnému skandálu. Už před dvanácti lety vydal pod pseudonymem Dr. X bývalý fyzioterapeut rodiny některé zdravotní procedury, kterými si urození prošly.

Camilla Parker-BowlesZdroj: Profimedia.cz

Camilla Parker-BowlesováZdroj: Profimedia.cz

Přišlo se tak třeba na to, že Camilla si nechala udělat před svatbou s Charlesem liposukci. Lady Diana si zase libovala v užívání botoxu, který byl v jejích časech naprosto revoluční novinkou.

„Nechávala si ho dělat jen pár měsíců před svou smrtí,“ odhalil tehdy lékař v knize, kterou nakonec skoro nikdo neviděl. „Byla extrémně posedlá tím, aby vypadala mladě.“

Princezna DianaZdroj: archiv

Princezna DianaZdroj: Profimedia.cz

Plastikám podlehla i manželka prince Williama, nechala si spravit nos. Dokonce dvakrát! „Poprvé krátce po maturitě, v roce 2005. Ale nepovedlo se to, jak si přála, tak si to nechala v roce 2011 předělat,“ říká zdroj.

Spekulovalo se také o tom, že si nos nechala upravit i partnerka prince Harryho, herečka Meghan Markle, ale ta vše popírá. Brzy už možná bude muset s pravdou ven, alespoň pokud hackerská skupina nedostane peníze…

Kate MiddletonZdroj: Profimedia.cz

„Pokud se ale ty informace dostanou na veřejnost, nebude mít problém jen královská rodina,“ uzavřel informátor.

Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů