Šíp.deník.cz

Hájek hrozí Marešovi: Až tě potkám, rozmlátím ti ciferník!

Leoš Mareš
Leoš Mareš
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Moderátor Leoš Mareš (34) si říká o pořádnou nakládačku. V ranní show Evropy 2 se totiž pustil do partnera moderátorky Zuzany Belohorcové (34) Vlasty Hájka (34), kterého nazval nickou a vyžírkou. A přestože se za jeho slova rádio v jeho nepřítomnosti muselo omluvit, Mareš si své urážky neodpustil ani druhý den po nucené omluvě.

Když si pustil pusu na špacír, netušil, jaké peklo se kolem jeho osoby rozpoutá. Vlasta Hájek, kterého ve své show obvinil, že je naprostá nula, si totiž na rozdíl od ostatních celebrit, které Mareš rád uráží, nenechal nic líbit. „Podal jsem na něj i rádio žalobu a oni se mi omluvili. Netrval jsem na tom, aby se mi Leoš omluvil osobně,“ svěřil se Hájek, který jedním dechem dodává. „Nevím, o co mu jde. Jestli je to pomsta, že jsme ho nevzali do našeho automobilového klubu nebo proč. Ale my lidi, kteří neumějí řídit, nebereme. I kdyby měl nejnovější model Ferrari, což Leoš nemá,“ směje se Hájek, který už se těší, až se si Marešem popovídá z očí do očí. „Ještě jednou si mě vezme do pusy a uvidí. Tohle si nikdo dovolovat nebude,“ pokračuje partner Zuzany Belohorcové a otec její dcerky Salmy, kterou si Mareš taktéž vzal do pusy. Smál se totiž jejímu jménu Salma Hájek, podobnému americké herečce Salmě Hayek.

Vlasta Hájek

I přesto Mareš pokračuje dál. Den po omluvě totiž opět Hájka označil za nicku a pokračoval ve svých urážkách. Neodpustil si podotknout, že kdyby byl v rádiu, k žádné omluvě by nedošlo. A co na to Hájek? Vzkazuje mu jedno. „Vyhýbej se mi. Až tě potkám, rozmlátím ti ciferník!“

(jn)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů