Šíp.deník.cz

Zhrzený Harry sebral Charlesovi poctu: Kmotrem dítěte určil svého PRAVÉHO OTCE!

princ Charles a princ Harry
princ Charles a princ Harry
Zdroj: koláž šíp
Sdílej článek:

Poslední šokující skandál v královské rodině má další oběť. Princ Charles, jenž Harrymu odhalil, že není jeho pravým otcem, přichází o budoucí titul kmotra dosud nenarozeného dítěte Meghan Markle. Novým kmotrem se tak stává Harryho biologický táta, bývalý Dianin bodyuard Mark Dyer!

V Buckinghamském paláci je od minulého týdne velké pozdvižení. S Charlesovým odhalením, že princ Harry nepochází z jeho vercajku, je v rodině dosud největší dusno. Hustší atmosféra byla pravděpodobně jen po smrti princezny Diany nebo v roce 2005, kdy se Charles i přes nářky celé rodiny oženil s Camillou. Následky kolosálního skandálu jsou obrovské - kromě možné ztráty titulu prince se Harry rozhodl, že Charlese se svým potomkem nikdy neseznámí a z kmotra udělá svého pravého otce, Marka Dyera. Co na to řekl Charles a o kolik měsíců se královně Alžbětě stresem zkrátil život?

,,Nepatříš do naší rodiny, Harry!"

Meghan Markle a princ HarryZdroj: profimedia

,,Charles Harrymu přede všemi oznámil, že není jeho syn. Harry vypadal zaskočeně a Charles mu do obličeje plivl jméno jeho pravého otce. Je to údajně bývalý zrzavý bodyguard Mark Dyer," prozradila služebná, která se během večeře schovávala pod stolem.

Nyní je celý palác jako na trní a Charles s Harrym na ostří nože. Situace se vyhrotila natolik, že se Harry odmítá účastnit společenských akcí a začal spolu s Meghan sbalit do domu ve Frogmore. Charles možná nezná slitování, ale Harry dobře ví, jak svému "otci" vrazit kudlu do zad.

Harry svého potomka Charlesovi nepředstaví

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: winto

Harry by ještě skousl, že není Charlesovým otcem, když však do celé situace zatáhl i jeho těhotnou manželku a oběma vyhrožuje, že jim odebere tituly ještě před příchodem nového potomka, praštil Harry dlaní do stolu a udělal něco nečekaného.

,,To mohl do paláce rovnou hodit bombu," komentuje královský zdroj. ,,Královna Alžběta je z Harryho rozhodnutí jmenovat Marka Dyera jako kmotra svého dítěte zcela zaskočená, a Charles, ač by se o dítě nemusel nijak zajímat, když nebude právoplatným dědečkem, je rozpálený do běla."

O svého nevlastního vnuka bude Charles bojovat

Princ CharlesZdroj: Profimedia.cz

Zdroj pak pokračuje: ,,Charles se na své vnouče neskutečně těšil, a i když celou dobu věděl, že Harry není jeho synem, na věci to nic neměnilo. Jenže Harry mu sebral to, po čem nejvíce toužil, a Charles se s tím nedokáže smířit."

Proč by se ale měl Charles divit, když je připraven Harrymu odebrat titul prince a celou rodinu vyhodit na dlažbu? Harry si takové zacházení nenechá líbit a Charlesovi řekl, že se s dítětem nesetká. Princ z Walesu je ovšem připraven o svého vnuka bojovat. Harryho biologický táta situaci nijak neokomentoval, můžeme hádat, že ho zpráva nanejvýš dojala a potěšení z titulu kmotra si ponese viditelně na tváři. Alžbětino informační embargo stále platí, ale zdá se, že i dezertní vidličky mají uši.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů