Šíp.deník.cz

HAZARD? Mrkněte, co prováděla TĚHOTNÁ manželka herce Pavla Trávníčka!

13 fotografií 13
Pavel Trávníček a manželka Monika
Pavel Trávníček a manželka Monika
Zdroj: Herminapress.cz
Na jevišti se děly věci. Na jevišti se děly věci. Pavel Trávníček s manželkou Pavel Trávníček a manželka Monika
Sdílej článek:

Monika Trávníčková (29) by se v těchto měsících měla šetřit. Místo toho se ale vrhá do věcí, které vypadají velmi nebezpečně. K čemu se odhodlala manželka prince Pavla Trávníčka (64)? 

Trávníčkovi jsou znovu v očekávání poté, co bohužel před časem o miminko přišli. Kdo by ale řekl, že Monika bude jen sedět doma a čekat na porod, ten by se pletl. Manželé spolu dorazili do Divadla kouzel a ještě se rozhodli účinkovat v kouzlu s otřesným názvem. 

Herec totiž litoval, že k jednomu kouzlu půjčil svoji manželku Moniku. "Kouzelnický učeň Pavla Kožíška mi zavřel Moniku do kouzelnické bedny, která fungovala jako lis na lidi. Během pár sekund mi slisovali moji těhotnou manželku v malou pidiženu," stěžoval si v legraci populární pohádkový princ.

Pavel Kožíšek pak tvrdil, že se herec neměl čeho bát. "Monice samozřejmě nehrozilo žádné nebezpečí," vysvětlil kouzelník, který na vše osobně dohlížel. "Kouzlo předváděl teprve čtrnáctiletý Daniel Dočkal, který se mnou v létě jezdí na kouzelnické tábory a je to velký talent." Ovšem, jak všichni víme, ani to nejlepší kouzlo se nemusí vždycky pořadit…

A kdo se ještě na show přijel podívat? Velký milovník kouzel Daniel Nekonečný, který sám také několik kouzel umí, například vyčaroval Evě Decastelo stylovou karibskou podprsenku z mušlí. 

Fotbalový kouzelník Antonín Panenka asistoval na jevišti při nebezpečném kouzle, kdy se ve sklapovací ozubené pasti na vačice objeví karta, kterou si před tím vytáhnul z balíčku. "Myslel jsem si, že je to jenom nějaká atrapa a chtěl jsem tam pro kartu sáhnout. Naštěstí mě kouzelník na poslední chvíli včas chytil ruku, jinak už bych ji asi neměl. Jak mi potom ukázali, byla to fakt opravdová past, která se okamžitě vší silou zaklapne. Takže pokud nejste kouzelník, sáhnete si do pasti jenom jednou."

Ve světě kouzel, který je určený především dětem, nechyběl ani Kyklop se svojí novou skupinou Maxíci. Moderátor Michal Jančařík sice předpovídá v televizi počasí, ale ten den nedokázal předpovědět, že bude kouzlit na jevišti. Jeho dcery Sofinka a Julinka se tím pádem skvěle bavily, když tatínka na jevišti převlékli za kouzelníka. Galaprogram magie si nenechala ujít ani zkušená kouzelnice, které vystupuje již desátou sezonu v Divadle kouzel, modelka Martina Dvořáková s přítelem Petrem nebo moderátorka Štěpánka Duchková se syny.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů