Šíp.deník.cz

Helena Vondráčková ŠOKUJE: Neuvěříte, čím se nejraději LÁDUJE!

5 fotografií 5
Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
Zdroj: Herminapress
Helena Vondráčková je stále velmi štíhlá. Helena Vondráčková navštívila cukrárnu. Helena Vondráčková a manžel Martin Michal Helena Vondráčková navštívila cukrárnu.
Sdílej článek:

Helena Vondráčková (68) má celý život velmi štíhlou postavu a není na ní vidět ani gram tuku navíc. Teď ovšem prozradila, že asketický styl života jí je rozhodně cizí. 

Helena Vondráčková se rozhodla, že si zajde do cukrárny na kávu a něco sladkého. A u té příležitosti se rozmluvila o tom, co jejímu jazýčku lahodí nejvíce. 

"Já mít sladké za každou cenu nemusím. Jediné, co musím mít sladkého, je sladký život. No a hned po tom meruňkové knedlíky, protože bez cukru by to nebylo ono. To mám ráda," říká zpěvačka, která prý v cukrárně nejčastěji volí větrník.

"A kdykoli vjedu na dálnici, okamžitě dostávám chuť na tatranku. Pavlovův reflex absolutně funguje," práskla na sebe Helena.

Sladké si čas od času dopřává i doma, když se snaží zužitkovat ovoce ze zahrádky.

"Doma peču ráda, ale spíš jsou to lehké ovocné koláče. Rebarborový, rybízový nebo borůvkový. Nemám ráda hutná, těžká těsta. Můj muž sladké nemusí vůbec, je spíš na maso, hodně mu chutnají ryby," řekla.

A jak si zpěvačka, která si ráda dá ovocné knedlíky nebo koláče, vůbec udrží tak štíhlou postavu? 

"Postavu si dietami nijak neudržuju, protože nemám tendence k tloustnutí. Nemusím být pořád ve střehu. Ale když vidím, že je po dovolené, kde člověk trošku přibere, protože si dopřává, tak mi stačí od pěti hodin večer už nejíst," prozrazuje Helena malý fígl.

Helena Vondráčková je teď v jednom kole, má před sebou dva velké muzikály, vlastní koncerty a velké turné s Alexandrovci. Muzikál Romeo a Julie má premiéru už tento pátek. "Ztělesňuji v něm chůvu, je to krásná role, která se prolíná celým tím představením. Většinou jsem pořád na podiu, jsem taková dobrá duše Julie, má ve mně podporu. Mám tam krásné taneční číslo s company, ale i nádhernou lyrickou písničku," prozradila. Vzhledem k tomu, kolik energie při představení vydá,
se nějaká tatranka na dálnici rychle ztratí.

"Před představením si klidně můžu zamlsat, protože na pódiu to všechno vypotím. Lítám tam jako hadr na holi – schody nahoru, schody dolu.Tam se opravdu naběhám."

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů