Šíp.deník.cz

Herec Roman Vojtek OPUSTIL těhotnou manželku! Je v tom někdo třetí?

Vojtek odešel od své rodiny...
Vojtek odešel od své rodiny...
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Velká bolest! To je přesně pocit, který musí zažívat manželka herce Romana Vojtka (42). Je tomu totiž pár týdnu zpět, co své ženě oznámil, že ji nemiluje, sbalil se a odešel. Těsně před porodem!

Ještě nedávno populární herec tvrdil, že se těší na své druhé dítě. O to víc bylo jeho rozhodnutí odejít od manželky Terezy a jejich čtyřleté dcerky Edity smutným překvapením pro všechny. 

„Ano, s Romanem už nežijeme," řekla pro Blesk Vojtková a jedním dechcem pokračovala: „Je to pro mě zrada a velké lidské zklamání, dál bych se k tomu vzhledem ke svému zdravotnímu stavu nevyjadřovala. Za tři týdny rodím," dodala s tím, že skončila na kapačkách v Nemocnici u Apolináře.

Vojtek se o problémech s manželkou nechtěl bavit. "Nebudu se k tomu vyjadřovat, jsou to problémy osobního charakteru," stroze uvedl herec, který odešel ze společného domu v Řitce u Prahy a našel si podnájem.

Pár prožíval krizi už loni před Vánoci. Podle informací, které má Šíp k dizpozici, by mohl Vojtek opustit manželku kvůli někomu třetímu. Tuto informaci ale prověřujeme.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů