Šíp.deník.cz

Herečka Bára Poláková je NA DNĚ: Neví, jak zvládne DRUHÉ MIMINKO!

12 fotografií 12
Bára Poláková a Pavel Liška
Bára Poláková a Pavel Liška
Zdroj: Herminapress
Bára Poláková a Pavel Liška Pavel Liška a Bára Poláková během focení do kalendáře proměny 2017 Poznali byste Báru Polákovou v civilu? Poznali byste Báru Polákovou v civilu?
Sdílej článek:

Partnerka herce Pavla Lišky (45) Bára Poláková (33) čeká druhé miminko. Oba se samozřejmě moc těší, jen se herečka bojí, jak to vlastně všechno bude. Už první dcerka Ronja (2) je dost pěkné kvítko, které dává svým rodičům dost zabrat. Takže strach je na místě. Bude muset nakonec ukončit kariéru?

Mohlo by vás také zajímat:

Propadá Dagmar Havlová DEPRESÍM? Se smrtí manžela se NEDOKÁŽE sama vyrovnat!

ZÁZRAK DO PĚTI MINUT: Přičarujte si celebritu. Ukážeme vám jak na to!

Když se narodila malá Ronja, tak Bára netušila, kolik práce je s tak malým miminkem. Nedokázala to zkloubit s kariérou a kdyby neměla tak obětavou maminku, která jí se vším pomohla, tak by se z ní stal rodič na plný úvazek.

"Holčička je dost náročná, Bára se od ní nemohla hnout na krok. Moc toho nenaspala, ale snažila se i tak fungovat na pódiu. Když se to srovnalo, tak najednou zjistila, že čeká druhé mimčo. Bojí se, že to už s kariérou zkloubit nejde," prozradila nám blízká kamarádka zpěvačky.

Oporu sice má i ve svém partnerovi, ale ten k miminku těžko bude vstávat a kojit ho. Takže on se bude muset otáčet, aby rodinu uživil a Bára byla ta máma plný úvazek. I když to vlastně úplně nechce, když kariéru má dost dobře rozjetou.

"Spoléhá zas na mamku, že zvládne i dvě děti, když zvládla Ronju, která chtěla neustálou pozornost Báry. Ta dceru i to nenarozené dítě miluje, ale přeci jen by se chtěla ještě uplatnit ve své profesi. Přeci jen je těžké se udržet na špici," dodal náš zdroj.

Pavel je určitě ale schopný živitel, který svou rodinu podrží a Bára se bude moct zžít, že už nemá jen jednoho potomka, ale rovnou dva. Fanoušci ji mají také rádi, tak ten její strach je neoprávněný.

Hlavně, ať se soutředí, aby miminko v klidu donosila a zaplněné hlediště na ni nějaký ten čas určitě počká…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů