Šíp.deník.cz

Herecká hvězda Sean Connery: Vykašlal se na "KAMARÁDY", neuvěříte PROČ!

Sean Connery je jedním ze sexuálních symbolů 20. století.
Sean Connery je jedním ze sexuálních symbolů 20. století.
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

James Bond je v důchodu a vypadá, že nemůže být šťastnější. A Seanu Connerymu (84) je úplně lhostejné přání hollywoodských přátel, aby se vrátil. Místo kamarádíčků z města filmu si raději užívá golfu a slunce na Bahamách.

Je to už rok, co legendární Sean Connery u příležitosti padesátého výročí Jamese Bonda ohlásil svůj odchod do důchodu a stáhnutí se z veřejného života. A v těchto dnech přesně naplňuje, co si předsevzal.

Na Bahamách, kde nestárnoucí herec našel své útočiště, je nyní často k vidění, jak jezdí na bicyklu kolem pláže. Minimálně dvakrát denně se také objeví na zahradě, kde čilým pohybem rázně vyvrací spekulace o Alzheimerově chorobě. O ní se u Conneryho spekulovalo v loňském roce.
Dobré zprávy o Seanově zdravotním stavu dorazily i do Hollywoodu, kde by ho proto rádo vidělo několik přátel ze showbyznysu. S tím ale na Conneryho vůbec nechoďte. „Hollywood je to poslední, na co myslí," říká informátor National Enquireru. „On má teď víc než Hollywood rád náš ostrov, miluje zdejší sousedy a opravdu si užívá místní golfová hřiště."
Hereckými schopnostmi prý teď Connery hodlá bavit jen přátele. „Má kolem sebe pořád nějaké lidi. Ale jde většinou o lidi, jež zná spoustu let, anebo o nejbližší rodinu. Není to tak, že by chtěl kašlat na své hollywoodské přátele, prostě už jen není ten hollywoodský chlapík, kterým býval," vysvětluje zdroj Conneryho nechuť se jakkoli vrátit do světa filmu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů