Šíp.deník.cz

Herečka Jana Brejchová MYSLÍ NA NEJHORŠÍ! Ani dcera Tereza na ni už NEPLATÍ!

Herecká legenda Jana Brejchová rezignovala na život. I když se o ní v léčebně dobře starají, ale ona už je prý unavená životem a ráda by už to "měla za sebou". Dřív na ní platila aspoň dcera Tereza Brodská, která maminku držela nad vodou. Jenže ta už na ni taky přestávám mít vliv!

1 / 20
Jana Brejchová se prý už smířila s koncem...

Jana Brejchová se prý už smířila s koncem…Zdroj: Profimedia.cz/archiv

Ještě před lety byla Jana Brejchová plná život.

Jana BrejchováZdroj: archiv

Herečka Jana Brejchová byla vyhlášená krasavice, které leželi muži u nohou. Od těch obyčejných, až po vyhlášené hvězdy a seladóny. Vždyť její osudoví muži se stali Vlastimil Brodský a Jaromír Hanzlík, pro ně by fanynky i dýchaly, ale Jana je měla omotané kolem prstu.

Janě se právem přezdívalo česká Bridget Bardot.

Jana Brejchová Zdroj: archiv

Šla z role do role. Snad v každém filmu z šedesátých let a dál byla Jana, protože měla nejen hezkou tvářičku, ale také obrovský talent. Režiséři ji zbožňovali a přemlouvali, aby hrála právě u nich. Mohla si vybírat.

Pro fanoušky byla naprostým tahákem. I film, který by byl propadák, by Jana zvedla z bažin.

Kvůli Janě Brejchové opustil Jiří dlouholetou partnerku. Zdroj: Deník

Ale jak se jí dařilo v mládí a ve zralejším věku, na „podzim života“ už to tak lehké neměla. Najednou se ozývalo zdraví, výčitky, že mohla spousty věcí udělat jinak. Třeba se více starat o dceru Terezu, kterou nejdřív vychovávala Janina sestra.

Najednou už ten život nebyl jeden velký mejdan, ale měla spousty času na přemýšlení.

Jana Brejchová stále truchlí pro Jiřího Zahajského.Zdroj: Deník

Začalo to všechno padat, nabídky už nebyly tak časté, až utichly docela. To musela tak velká hvězda nést opravdu s velkou nelibou. Do toho se ozvalo zdravíčko, už to nebylo jako dřív, Jana musela a doteď musí být pod neustálou lékařkou kontrolou.

Podepsal se na ni bouřlivý životní styl a také její zlozvyk - kouření.

Jana Brejchová na výročí úmrtí milovaného manžela zůstala doma. Vše nasvědčuje tomu, že žádný hrob není.Zdroj: Šíp PLUS

Proto musela opustit i milovaný byt, ze kterého už ani nevycházela. Nechala si donést nákupy až domů a kdo chtěl Brejchovou vidět, musel za ní domů. A ani to nebyla jistota, že by otevřela. Dodnes je velmi tvrdohlavá a svérázná.

Přitom za svůj život milovala lidi, pozornost a prostě společnost, se kterou byla sranda.

Půvabná blondýna vždy patřila k nejkrásnějším herečkám. Na snímku s Miroslavem Macháčkem ve filmu Skalpel, prosím (1985).Zdroj: Šíp

Jenže jí vlastně kromě dcery Terezy na stará kolena nikdo nezůstal. Manžela už neměla, přátele odehnala svým nevrlým chováním a vlastní sestru Hanu zavrhla. Najednou asi začala kalkulovat, kam ji tak úspěšný život dovedl.

Bohužel neprožívá ve stáří takový život, jaký si asi přála - bez problémů, obklopena těmi nejmilovanějšími.

Jana BrejchováZdroj: Profimedia.cz

Místo toho, aby si to stáří užívala plnými doušky, je zavřená na luxusní klinice, kde se o ni sice starají, ale už to není ta svoboda, kterou tolik milovala. Prý za ni už nikdo kromě Terezy nechodí. Sice se o to pokoušela sestra, ale byla odmítnuta.

Tereza se o maminku stará, jak to jen jde.

Jana Brejchová stále truchlí pro Jiřího Zahajského.Zdroj: Deník

Dokonce už na tom má být herečka tak špatně, že už rezignovala na život a radši by byla na tom onom světě. Ani dceřina starost a péče už v ní prý nevyvolávají takovou radost a chřadne před očima. Dokáže se ještě herecká legenda vzchopit?

Všichni, kdo ji zbožňovali, si přejí, aby se opět odrazila ode dna a začala bojovat aspoň pro dceru s její rodinou…

Jana BrejchováZdroj: Šíp

Více zajímavostí ze života slavných uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů