Šíp.deník.cz

Herečka Miluše Bittnerová: Obavy z RAKOVINY?

5 fotografií 5
Miluška Bittnerová
Miluška Bittnerová
Zdroj: Tilen Vajt
Miluše Bittnerová podstoupila na estetické klinice zákrok, při kterém přišla o znaménko. Miluše Bittnerová podstoupila na estetické klinice zákrok, při kterém přišla o znaménko. Miluše Bittnerová podstoupila na estetické klinice zákrok, při kterém přišla o znaménko. Miluše Bittnerová podstoupila na estetické klinice zákrok, při kterém přišla o znaménko.
Sdílej článek:

Herečka Miluše Bittnerová (37), přezdívaná česká Marilyn Monroe, přiznala obavy ze zákeřné nemoci! Proto podstoupila zákrok, při němž jí lékařka odebrala znaménko na noze. Na rakovinu kůže v Česku totiž ročně zemře zhruba 450 lidí.

Miluše patří k ženám, které se rády opalují, uvědomuje si ale s tím spojená rizika. „Zhnědnu, až když se předtím třikrát spálím, a to se mažu padesátkou," přiznala vnadná herečka a jedním dechem pokračovala: „Takže všem, co jsou na tom podobně jako já, radím, aby se mazali," varovala.
Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě navštívila jednu pražskou kliniku, kde si nechala odstranit znaménko, a pro jistotu si nechala zkontrolovat všechna ostatní. „Stačí dvě minuty a mám v životě klid," dodala Miluše, která je v současnosti k vidění především na divadelních prknech. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů