Šíp.deník.cz

Herečka Zlata Adamovská jenom kvete. Známe její TAJNÝ elixír mládí!

17 fotografií 17
Herečka Zlata Adamovská
Herečka Zlata Adamovská
Zdroj: Herminapress.cz
Zlatě to vždycky sluší. Chodí pořád upravená. Jak to jen dělá? Petr by Zlatě snesl i modré z nebe.
Sdílej článek:

Po většinu kariéry hrála herečka Zlata Adamovská (58) pořádné šťabajzny a roli svůdné ženy by si mohla střihnout z fleku i dnes. Sice už by věkem mohla být babičkou, ale přibývající léta se na ní vůbec nepodepsala. Ba naopak, sympatická brunetka vypadá snad nejlépe za celý svůj život. Jak to dělá?

Tohle by vás mohlo pobavit:

Japonské vynálezy nad kterými vám bude rozum stát. Je tohle vůbec normální?

PŘIPRAVÍ zlomeného Řepku o syna? Vlaďka Erbová chce pro Markuse JINÉHO TATÍNKA!

Když se Zlata objeví ve společnosti, koukají po ní všichni muži a přítomné ženy si mezi sebou špitají, jak je možné, že pořád vypadá tak mladě. Sama herečka své know-how prozrazovat nechce, ale občas své tajemství někomu přeci jen prozradí.

Jestli jste si mysleli, že za její krásou stojí plastické operace, tak se mýlíte. Sice nepopírá, že pod kudlou nebyla, ale naštěstí to s ničím nepřehání, takže stále má normální mimiku a nedělá ji problém něco tak banálního, jako je úsměv.

Za její nestandartní krásou stojí především láska. Až s hereckým kolegou Petrem Štěpánkem nastala v jejím životě konečně pohoda, klid a hlavně věrnost. S muži neměla v minulosti dobré zkušenosti. Především ji dostala na kolena provalená nevěra bývalého manžela Radka Johna.

To na Petrovi je vidět, že svou choť bezmezně miluje, doprovází ji do společnosti, kde jí ženy nejen závidí úžasný vzhled, ale také to, jaké ho má doma gentlemana. Ten by se pro Zlatu snad i rozkrájel, kdyby to po něm chtěla.

To, jak ji manžel opečovává, se odráží i v její tváři, ve které vidíte zamilovanou a spokojenou dámu, a to Zlatě ubírá pěknou řádku let. Sice je někdy těžké poznat toho pana Božského, ale když ho máte, tak je to nad všechny elixíry mládí.

Žádné zázračné krémy ani botox vám nepomohou na stálo vypadat mladistvě. Tak se poučte od herečky, neobklopujte se špatnými lidmi kolem sebe, kteří si vás nezaslouží a pusťte do svého života tu pravou lásku.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů