Šíp.deník.cz

Honza Nedvěd: Dramatické pozadí jeho NÁVRATU na koncertní pódia!

14 fotografií 14
Honza Nedvěd při natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě.
Honza Nedvěd při natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě.
Zdroj: archiv
Honza Nedvěd během natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě Honza Nedvěd a Petr Rychlý Honza Nedvěd během natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě Honza Nedvěd během natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě
Sdílej článek:

Honza Nedvěd (70) před třemi lety ukončil kariéru. Tehdy se mluvilo hlavně o zdravotních důvodech. Teď je ovšem zpátky v plné síle a svůj comeback si prý náležitě užívá.

Honzu Nedvěda lidé milují, nebo nenávidí, pro všechny je to ale pojem, jehož slávu už v budoucnu překoná málokdo. A i když si spoustu lidí znepřátelil svým vztahem s o desítky let mladší manželkou Pavlínkou nebo hádkami s bratrem Františkem, stejně mu zůstaly tisíce fanoušků, kteří vždy lačnili po každém jeho koncertě. Před třemi lety ale písničkář ohlásil definitivní konec kariéry. Jedním z důvodů bylo tehdy i bolestivé zranění nohy, které si způsobil poté, co uklouzl po psí moči.

Později se začaly objevovat informace o tom, že se písničkář uzavřel do sebe a nevychází mezi lidi, a dokonce i o tom, že se rozešel se svou manželkou. On sám ale v jednom z rozhovorů přiznal, že stále přemýšlí o návratu na koncertní pódia. „Donekonečna obracím kytaru, jí se chce tak hrát, a mazlím se s tóny a akordy. Denně držím ruku na mobilu, že zavolám manažerům: Tak jedeme na šňůru! Volno si ale ještě stále prodlužuji," řekl Nedvěd v roce 2014.

Až tento rok se najednou vše změnilo a Jan Nedvěd ohlásil návrat. Jeho koncerty jsou vyprodané a kalendář s termíny už má zaplněný až do února. Zároveň si nedávno zahrál i v seriálu Ordinace v růžové zahradě. A díky těmto událostem se mu prý zcela změnil život. „Honza nikdy nepřestal skládat, ale dlouho sbíral odvahu vrátit se na pódia. Pak ale udělal první krok a teď si své rozhodnutí nemůže vynachválit. Pokud nebude mít zdravotní obtíže, určitě bude rád hrát a možná vydá i nové album," řekl Šípu člověk z Nedvědova okolí.

A podle něj návrat k vystupování uvítala i Pavlínka. „Oni měli větší či menší krize, ale nikdy se nerozešli. Když ovšem Honza nevystupoval, bylo to pro oba těžší. Ten stesk po koncertování byl v domácnosti hodně znát. Teď už je ale zase všechno dobré," dodal písničkářův známý. Jediné, co se prý nezměnilo, jsou plány ohledně dítěte, které ani jeden z manželů nechce. Radost z koncertů prý ale zcela zaplnila prázdnotu, která se u Nedvědů doma před časem rozhostila.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů