Šíp.deník.cz

Honza Nedvěd vylezl ze svého ÚKRYTU: Vrátí se snad znovu na PÓDIA?

František a Honza Nedvědovi
František a Honza Nedvědovi
Zdroj: Archiv
Sdílej článek:

O Honzovi Nedvědovi (70) už nebylo docela dlouho slyšet. Až nyní se objevil na natáčení úspěšného seriálu. Co v současné době vůbec dělá? 

Písničkář Jan Nedvěd se objevil na natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě. Zrodila se snad nová hvězda? „Probůh, jen to ne!," řekl se smíchem Jan. „Byla to premiéra a také derniéra současně. A proč jsem do toho šel? No, měl jsem 24. září sedmdesáté narozeniny a dal jsem si tuhle herecko-pěveckou příležitost k nim jako dárek. A nejen sobě, ale i manželce, která miluje Ordinaci a sleduje s napětím, co se v ní všechno děje," vysvětlil Nedvěd.

Zahrál si v jednom dílu a zazpíval písničku Kohout, pozdravil se s účinkujícími a nešetřil úsměvy.

„Byla to opravdu výjimka, že jsem se do toho pustil. Víte já už chci být doma, občas si pojedu zahrát a hlavně, chci vidět Sázavu, jak teče a zrcadlí se. Já miluji odjakživa přírodu a tu si s chutí užívám," zasnil se na chvilku písničkář.

Svou roli v Ordinaci, kde mj. hraje sám sebe, zvládl Jan, jak jinak, než bez problémů. Není škoda, že sotva když začal, už končí?

„Ale kdepak. Nebo… Jo, jednu výjimku bych ovšem asi přece jen udělal. Kdybych hrál s panem Rychlým. S ním bych hrál pořád. Je strašně moc charismatický. A kdyby mě oslovil, že napsal scénář seriálu, okamžitě kývnu a jdu s ním do toho. Jen nevím, jestli by on chtěl se mnou točit," zamyslel se Jan Nedvěd.

A Petr Rychlý, který stál opodál a chystal se pozvolna na svůj výstup okamžitě zareagoval. „Až napíšu seriál, tak mu roli dám. A on na oplátku si zase se mnou zazpívá. Zkusili jsme spolu duet a šlo nám to. Takže budoucnost ukáže a možná vystoupíme jako skupina Rychlý Nedvěd," zareagoval herec a nechal se s Janem Nedvědem s chutí vyfotit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů