Šíp.deník.cz

Hopla, BRADAVKA! Reality hvězdička si nepohlídala boční výstřih plavek…

18 fotografií 18
18+
Vidět bylo celkem dost a je to celkem pěkný výhled!
Vidět bylo celkem dost a je to celkem pěkný výhled!
Zdroj: Koláž Šíp
Imogen Townleyová je britská reality star. Paparazzi jí nachytali na dovolené ve Španělsku. Výstřih zepředu tentokrát nebyl tak nebezpečný. Její jednodílné bílé plavky byly daleko nebezpečnější z profilu.
Sdílej článek:

Byla to nehoda, nebo záměrná provokace? Hlavní hvězda jedné britské reality show na dovolené ukázala velkou část prsou. Tedy včetně vrcholku lásky!

Mohlo by vás také zajímat:

Odzbrojující podívaná! NAHÁ realitka nechala vyniknout přírodní SEDMIČKY

Jedna ze současných hvězdiček britské televizní zábavy Imogen Townleyová se rozhodla užít si dovolené ve Španělsku. A její dovádění na pláži se neobešlo bez intimního odhalení.

Hvězdu ve Velké Británii populární party reality show Ibiza Weekender nachytali paparazzi fotografové, jak se si prohřívá své sexy tělíčko v jednodílných bílých plavkách.

Townleyová bývala v minulosti dost obézní, a tak si teď své sexy křivky užívá plnými doušky. Právě odvážné plavky měly její atraktivní postavu ještě podtrhnout, ovšem místo toho jí zradil boční výstřih a na světlo světa vypadlo celé prso včetně bradavky.

U podobných rychlokvašek z reality show ovšem vždy nastává stejná otázka: byla to vážně nehoda, nebo řízená propagace Imogen samotné? Tak jako tak, detail bradavky na vás čeká ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů