Šíp.deník.cz

HROZNÁ TRAGÉDIE v rodině Ester Janečkové! Synovec se ZABIL kvůli orientaci!

Ester Janečková prožívá dny plné bolesti.
Ester Janečková prožívá dny plné bolesti.
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Tak to je strašné. Ester Janečková, která v televizi každý týden pomáhá lidem v pořadu Pošta pro tebe, přišla o svého synovce. 

Čtrnáctiletý chlapec neustál výsměch svého okolí a vzal si život kvůli tomu, že byl homosexuál. Tragédie je o to horší, že měl za sebou milující rodinu, která by ho brala takového, jakým byl. Zlomilo ho ale chování jeho vrstevníků. 

„Filípku, nikdy na Tebe nezapomeneme a slibujeme, že budeme bojovat proti veškeré homofobii," vyjádřila se k tragédii Ester Janečková, sama několikanásobná matka. 

Její synovec prý před sebevraždou napsal dopis na rozloučenou, ve kterém vše vysvětlil. Svou orientaci nechtěl nikomu přiznat, ale chování společnosti ke gayům nemohl snést. 

„Byl gay, a přestože věděl, že ho celá jeho rodina miluje, trpěl nepřijetím a výsměchem společnosti. Tak to napsal ve svém dopise na rozloučenou," napsala Janečková na své sociální síti. 

Nejhorší na smutné události je to, že nejvíce šikany si děti užijí na základních školách, kde jsou "pomíchány" děti z různých sociálních skupin. Na střední škole i v zaměstnání už se většinou lidé žádného posměchu nedočkají a například homosexuálové jsou v mnoha oborech velmi oceňováni. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů