Šíp.deník.cz

Hvězda v 57 letech ODHALILA KLÍN: Snazší, než pózovat pro Playboy!

5 fotografií 5
18+
Slavná kráska se toho jak se říká nebála...
Slavná kráska se toho jak se říká nebála...
Zdroj: Koláž Šíp
Sharon Stone nahá pro časopis Harper's Bazaar. Americká herečka byla hodně odvážná... ... z poloviny odhalila i svůj klín! Cože, takhle žena si stěžuje na svůj zadeček?!
Sdílej článek:

Kontroverzní dámy zkrátka nepřestanou nikdy pobuřovat… Důkazem budiž další nestárnoucí sexbomba, která šla v babičkovském věku zcela donaha!

Poznali jste jí? Šaty a stud odhodila pro zářijové číslo magazínu Harper's Bazaar americká herečka, která už několikrát v minulosti dokázala, že umí šokovat. Jen do šperků a luxusních lodiček je oděná Sharon Stone (57).

Hvězda erotického thrilleru Základní instinkt se v roce 1990 svlékla i pro Playboy, přesto tvrdí, že současná erotika pro ni byla mnohem snazší. Proč? „Jsem si vědoma toho, že můj zadek vypadá jako pytel lívanců," směje se Sharon a dál vysvětluje.

„Ale já už se nesnažím být největší kočička na světě. V určitém okamžiku se zeptáte sami sebe: Co je vlastně sexy? Není to jen pevnost vašich prsou… Je to žít přítomností, bavit se a milovat sama sebe. Kdybych věřila, že být sexy znamená vypadat jako v Základním instinktu, měli bychom to dnes všichni hodně těžké," poukazuje slavná sexbomba na fakt, že čas nikdo z nás nezastaví.

Na všech třech fotkách ovšem vypadá Sharon Stone naprosto fantasticky. Jednou dokonce napůl odhalila obdivované místečko, kam Slunce nesvítí! Asi se chtěla konečně někomu pochlubit, protože žádného chlapa po boku nemá… „Nikdy mě nikdo nepozval na rande! Je to tak hloupé… Nevím, co mám dělat? Jsem stále více drzá při flirtování s muži, ale myslím, že oni to nepoznají. Jen si řeknou: Ó, ona je tak zábavná," tvrdí herečka.

Po skončení rozhovoru se proto nahnula k mikrofonu a říká: „Jestli je někdo tam venku, kdo je dospělý a chtěl by mě pozvat na rande, prosím, volejte Harper's Bazaar." Tady je pro jistotu jejich newyorská linka: (212) 903-5000.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů