Šíp.deník.cz

LÁSKA S KRUTOU PODMÍNKOU! Vanda Hybnerová partnerovi pěkně zatopila

Vypadá to, že muž, který je údajně s Vandou Hybnerovou více než jen kamarád, musí dodržovat poměrně striktní pravidla. Třeba se musí smířit s tím, že nebude žít s herečkou ve společné domácnosti!

1 / 10
Vanda Hybnerová

Herečka Vanda Hybnerová si prošla v partnerských vztazích mnoha nepříjemnými okamžiky, má za sebou i rozvod. Ale i když jí nevyšlo manželství se Sašou Rašilovem, na muže nezanevřela a nejspíše ani nepřestala věřit na pravou lásku a vztah, který ji učiní šťastnou. 

A možná ho našla, před čtyřmi lety se totiž zakoukala do o třináct let mladšího Jakuba Choury a nejspíše jim to společně opravdu dobře klape, když jim to vydrželo tak dlouho. Kdo by ale čekal idylku a společné večery u dobrého jídla hezky u televize, možná by se divil.

Herečka se s nikým a ničím nepáře

Vanda Hybnerová teď v životě tápe.Zdroj: Tilen Vajt

Vanda má totiž jasno. Do další společné domácnosti se s žádným mužem nehrne a už vůbec no do svatby či něčeho podobného. V tomto ohledu má opravdu jasno a nejspíše s ní nehne nic na světě. A Jakub si toho je asi vědom. Možná, že kdyby totiž někdy v minulosti tlačil na pilu, už by si žil každý svůj život. 

„Mám takový vztah, kterého si nesmírně vážím. Už mám za sebou rodinu, byla jsem matka, vychovala jsem dvě děti, zažila jsem všechno, co rodina obnáší,“ zavzpomínala v rozhovoru pro Blesk.cz Hybnerová na své životní role. 

Herečka a uzavřená introvertka?

Vanda HybnerováZdroj: Herminapress.cz

Teď má sice partnera, které je podle ní úžasný, ovšem o společném bydlení nemůže být ani řeč. Jako samotářce jí totiž dělá společnost dcera Antonie, jelikož Josefína se už odstěhovala a právě tak jí to vyhovuje a rozhodně na tom nechce nic měnit.

Jakubovi by ale možná mohla svitnout naděje v okamžiku, kdy s rodného hnízda vyletí i její druhá dcera. Přeci jen vracet se každý večer do prázdného bytu nemusí být pro Vandu úplně jednoduché a třeba bude ještě ráda, když tam najde svého přítele. 

Nudí ji stereotyp?

Vanda Hybnerová už nemůže čekat, že by se jí muž vrátil domů. Zdroj: Tilen Vajt

A třeba i ten v případě, že bude v bytu sama začne tlačit na pilu. Přeci jen, ač jsou muži v posouvání vztahu velmi často zdrženlivější, ho postupem času omrzí žít takto odděleně a třeba bude chtít se svou milovanou partnerkou trávit více času, probouzet se každá den vedle ní. Jednoduše žít takový ten normální vztah, který ač někdy může být trochu stereotypní, je vlastně tím, co většina párů chce. 

Aby se jednoho krásného dne herečka nevzbudila a nezjistila, že je zase sama. Chlap má rád své jistoty, svůj přístav, ale to Vanda odmíta přítelovi dopřát.

Vanda Hybnerová teď v životě tápe.Zdroj: Tilen Vajt

Chcete se dozvědět více o životě známých lidí? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů