Šíp.deník.cz

Idol dívek Justin Bieber má velký PROBLÉM. V jeho domě našli KOKAIN

Justin Bieber
Justin Bieber
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Původně to byla prohlídka kvůli vandalismu. Policie však nakonec v domě popové hvězdičky Justina Biebera (19) našla kokain. A dokonce zatkla jeho kolegu a kamaráda rapppera Lil Za.

Idol pubertálních dívek, zpěvák Justin Bieber, má velký problém. Policisté při razii v jeho sídle v Los Angeles našli kokain. Původně přitom dorazili "jen" kvůli ohlašenému vandalismu, nakonec toho nalezli dakeko víc.

Místo důkazů údajného ničení majetku sousedů objevili v domě drogy. Ty však nepatřilyl Bieberovi, ale jednomu z jeho přátel, který se v domě nacházel. Rapper Lil Za, jenž je jedním z nejbližších Bieberových spolupracovníků, byl zatčen za držení drog a později večer propuštěn.

Zásah policie následoval sotva týden poté, co byl slavný zpěvák obviněn kvůli házení vajíček na dům sousedů. Proč tak činil, není jasné. Každopádně škoda převýšla částku 400 dolarů a kriminalisté vše řeší jako trestný čin. Bieber bydlí v luxusní uzavřené čtvrti v Calabasas  50 kilometrů od Los Angeles. A minulý čtvrtek bombardoval sousedův dům vajíčky.

Teď bude muset ještě vysvětlovat, jak se "ctihodný" koks v jeho domě objevil a kdo jej konzumoval. Není to jeho první prohřešek, už loni byl obviněn z toho, že plival na sousedy a jezdil rychle ve svém Ferrari.

V želízkách policistů skončil Bieberův kamarád rapper Lil Za, jemuž kokain prý patřil.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů