Šíp.deník.cz

Ivana Gottová NA POKRAJI SIL? Její manžel Karel má mít DLOUHOLETOU MILENKU!

Manželství Karla Gotta vypadá, že je postaveno na pevných základech a nic ho nemůže s milovanou ženou Ivankou rozdělit. Jenže teď bývalý bulvární novinář Pavel Novotný přišel s opravdu šokujícím tvrzením - náš nejoblíbenější zpěvák má své choti zahýbat! Co o celé údajné kauze "protekční spratek" ještě prozradil?

1 / 22
Vře to v nejsledovanějším manželství?

Zpěvák měl pro ženy po celý život slabost.

Karel měl radost ze setkání se svou kamarádkou Marikou.Zdroj: Facebook.com

Náš nejznámější zpěvák Karel Gott byl v minulosti proslulý tím, že mu postelí prošlo na stovky těch nejkrásnější žen. Doslova se mu do náruče vrhaly samy od sebe v domnění, že to budou právě ony, které dostanou Slavíka k oltáři.

Karel Štědrý a Karel Gott.Zdroj: Profimedia.cz

Ale po dlouhá desetiletí měly všechny tyto chtivé fanynky smůlu. Karel se nechtěl vázat, chtěl si užívat své slávy a toho, jak ho ženy nejen po celé republice, ale i v okolních státech, tolik obdivují. Chtěl tu být pro všechny ty dámy.

Ivana má prý držet manžela pěkně zkrátka.Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: www.profimedia.cz

Nakonec ale přeci jen na „stará kolena“ skončil v chomoutu s bývalou zdravotní sestřičkou Ivankou Gottovou. Ta by měla být jeho poslední uznanou partnerkou, se kterou má dvě malé dcerky. Ale bývalý bulvární novinář Pavel Novotný to vidí naprosto jinak.

Je to známý bouřlivák.Zdroj: Profimedia.cz

„Vím o tom, že má Karel milenku. Dokonce už to s ní táhne dlouhých dvacet let. Ivana o tom ví, vyprávěla to i Martině Formanové, když spolu byly na obědě. Že mám pravdu, Ivanko, co? Přiznej se, že jsi to všechno na Formanovou vybalila,“ rozpovídal se Novotný v živém rozhovoru pro facebookovou stránku „Lucie, postrach celebrit“.

Svou rodinu miluje nade vše.Zdroj: Profimedia.cz

„Karel má oficiálně Ivanku, ale neoficiálně už velmi dlouho tráví svůj čas s jinou ženou, se kterou mu je velmi dobře, cítí k ní důvěru a je rád, že je milován. Já mu to opravdu přeju, protože on si to zaslouží. Ivana je hodná, ale semetrika,“ pokračoval Pavel dál.

Podle svých slov je prý rodinný typ.Zdroj: Profimedia.cz

„Dokonce mu zpřetrhala hodně přátelských vztahů. Dokonce vím, že mu darovala mobil, který už měl ale přednastavený to, že mu zablokovala třicet čísel, mezi nimi dokonce i telefon na jeho dceru Dominiku, ta se pak divila, že se tátovi nemohla dovolat,“ až neuvěřitelně pokračoval protekční spratek.

Pavel Novotný zastupuje Láďu Hrušku.Zdroj: Profimedia.cz

„Karel o tom nevěděl, nevěděl, co se děje, že se mu dcera nemůže dovolat. Ale já vím, že v tom má prsty Ivana, která ho chce mít ve své hrsti. To jsem tě odhalil, co, Ivano?“ nenechal na paní Gottové niť suchou.

Nepřerůstá Ivana Karlovi přes hlavu?Zdroj: Profimedia.cz

Dominiku miluje a chce pro ni to nejlepší.Zdroj: Profimedia.cz

„Karel o tom nevěděl, nevěděl, co se děje, že se mu dcera nemůže dovolat. Ale já vím, že v tom má prsty Ivana, která ho chce mít ve své hrsti. To jsem tě odhalil, co, Ivano?“ nenechal na paní Gottové niť suchou.

Karel Gott vzal svou tchýni na narozeni Karla Štědrého.Zdroj: Profimedia.cz

O celé údajné aféře Karla Gotta si můžete poslechnout všechny informace přímo zde:

Zdroj: Šíp

Ať se v soukromí Karla Gotta děje, co se děje, tak nepřestává být tou největší hvězdou. Koukněte třeba na tento song:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů