Šíp.deník.cz

Jaký byl Michael Jackson v posteli? Bez make-upu ani ránu, svěřuje se Presley

O Jacksonovi se poslední tři měsíce mluví nestále. Nejvíce se řeší nový dokument Leaving Neverland, v němž se údajné oběti jeho sexuálních útoků svěřují s hororem, který jako malí chlapci prožili na ranči Neverland. Dokument nenapravitelně změnil vnímání zesnulého Krále popu, jehož hudba i filmy se celosvětově zakazují. Ve zcela novém světle však vyplouvají i informace, jež se znásilňováním malých dětí nemají nic společného.

1 / 11
Michael jackson Lisa Marie Presley

Kdysi dávno se do jeho postele chtěla dostat každá druhá fanynka. Byl to idol, král, největší zpěvák své doby. Michael Jackson, ač by se v žebříčku Nejvíc sexy celebrit pravděpodobně nezařadil, měl v sobě něco, čím dokázal okouzlit dámy po celém světě. Byl to snad jeho plastický obličej, vyhublé tělo, nebo věčná sláva a milióny na účtech? Nocí se zpěvákem hitů Thriller a Billie Jean si "užívala" Lisa Marie-Presley, dcera Krále rocku Elvise Presleyho a Jacksonova první manželka. V nové knize o milostných aférách zpěváka se mohou čtenáři dozvědět pikantnosti z ložnice. 

Kouzla a šílenství Michaela Jacksona

Michael JacksonZdroj: Profimedia.cz


Zatímco je Jacksonova reputace doslova roztrhána na kusy a pohřbena vedle jeho kostí, zpěvákův přítel z dětství a autor knihy Michael Jackson: The Magic and the Madness, J. Randy Taraborrelli, se spíše soustředí na to, jaký byl Král popu z jeho pohledu, tedy věrného přítele, co se zajímal o jinou stránku zpěvákova života.

Jednu celou kapitolu věnuje Taraborrelli úsměvným historkám z postele. Tak alespoň přišly jemu a všem, komu je vyprávěl. Manželce Lise ale zábavné vůbec nepřišly, naopak, pořádně ji znepokojily.

Alfa samec s divnými zvyky

Michael JacksonZdroj: archiv


V době, kdy byli manželé, popisovala jejich sexuální život jako velice aktivní a Jacksona jako nezbedného divocha. Oba se vyžívaly v hraní různých rolí. Nikdy však neprozradila, jestli si Jackson rád hrál v posteli spíše na zlého policistu nebo rozvernou malou školačku.

,,Michael s Lisou měli intenzivní a aktivní sexuální život," stojí v knize. ,,Kamarádce jednou řekla, že je v posteli divoký a úžasný. Některé jeho zvyky ale byly trochu zvláštní." Taraborrelli se následně dozvěděl, že Lisa svého manžela nikdy neviděla v posteli bez make-upu. 

Milování se zhasnutým světlem a zmalovaným obličejem

Michael JacksonZdroj: Profimedia.cz

Podle vyprávění samotné Presley se Michael musel před aktem namalovat. Na povlečení a polštářích byly poté rozmazané skvrny od make-upu. Když bylo po všem, musela být světla zhasnutá, aby Presley neviděla jeho rozmazané líčení. 

,,Když bylo ráno a Lisa ho chtěla probudit polibkem, křičel na ni ,Nedívej se na mě!' a ihned vystřelil do koupelny se upravit." A takhle to bylo prý pořád. Presley pak popsala, že jednou rozsvítila světlo a Jackson se jako světloplachý šváb hnal do koupelny, aby neviděla jeho tělo. Vrátil se o dvacet minut později, namalovaný a v hedvábném županu. ,,A pak na to šli znova," píše v knize.

Ve stoje to měl nejradši

Lisa Marie Presley před několika lety oplývala krásouZdroj: profimedia


Lisina kamarádka se autorovi knihy podělila s dalším milostným zvykem, který Presley z počátku přišel divný, po čase si na něj zvykla a dokonce si ho užívala.

,,Jackson se rád miloval ve stoje," cituje ji Taraborrelli ve své odhalující knize. ,,Bylo to divoké. Začínal velice pomalu, potom přitvrdil a chtěl ještě víc." Jejich manželství se rozpadlo v roce 1996, dva roky po svatbě. Za rozvodem stála Jacksonova posedlost po dítěti, které mu ale Presley nedokázala dát. 

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů