Šíp.deník.cz

Jak je to s TĚHOTENSTVÍM Kate? NOVÉ informace o jiném stavu vévodkyně

Kate Middleton dává občas nátlak veřejnosti zabrat.
Kate Middleton dává občas nátlak veřejnosti zabrat.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Čeká miminko, nečeká, nebo dokonce potratila? S těhotenstvím vévodkyně Kate (32) je to jako s počasím. Teď se objevily "zaručené" zprávy o tom, jak na tom partnerka prince Williama (32) opravdu je.

Na těhotenství Kate by se daly vypisovat slušné kurzy. Teď anglická média přišla s novými informacemi, zda malý George (1) bude mít v dohledné době sourozence. Jak to tedy je?

Hnacím motorem posledních spekulací je zářijová cesta královského páru na svatbu do Itálie. Především pak případný let Kate s bříškem. To samozřejmě za předpokladu, že by Kate byla skutečně v jiném stavu. Tisk uvažuje, že pak by totiž rozhodně nemohla na palubu letadla.

Navíc při prvním těhotenství trpěla vévodkyně tak velkými nevolnostmi, že musela být dokonce nějaký čas hospitalizovaná v nemocnici. Těžko by, jak soudí zahraniční méda, mohla někam cestovat, natož letadlem.

Buckinghamský palác jako obvykle o těhotenství Kate mlčí, takže pravdu se veřejnost dozví pravděpodobně později. Nicméně ani program páru ničemu takového příliš nenasvědčuje: cesta do Itálie, poté reprezentativní účast na Maltě…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů