Šíp.deník.cz

Jak to dělá? Slavná česká televizní moderátorka stárne do neuvěřitelné KRÁSY!

Marketa Fialová stárne do krásy!
Marketa Fialová stárne do krásy!
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Moderátorka Markéta Fialová (43), kterou televizní diváci pravidelně vídají na obrazovkách TV Nova , výrazně zhubla a je evidentně ve formě!

Fialová, která s přibývajícím věkem vypadá čím dál lépe, se od osmnácti let potýká s nemocí krvetvorby a je pacientkou hematologického ústavu, kde jí diagnostikovali myelodysplastický syndrom. Markéta prožila několik ataků nemoci a dokonce na čas musela opustit zaměstnání. Ale vypořádává se s ní statečně.

Navíc jako ostřílená moderátorka prošla za léta na obrazovce značnou proměnou. V roce 2005 na ni bylo vidět, že má pár kilo přes optimální váhu, v současnosti je znát, že si udržuje skvělou figuru.

Markéta s nástupem do televize prošla i značnou vlasovou proměnou, o které promluvila. "Když jsem někdy ve dvaceti nastoupila, měla jsem dlouhé vlasy. Ale kostymérky a vizážistky měly problém s tím, že mám vlasy moc husté a vytvářely mi takové kreace, že jsem si připadala jako moje teta, a ne jako já. Takže šly vlasy dolů. Dnes už jsem zvyklá na kratší sestřih," zavzpomínala s úsměvem na své začátky moderátorka.

Mrkněte na snímek a sami posuďte, jestli to Markétě sluší momentálně více než před 10 lety.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů