Šíp.deník.cz

Jaké dny slavit v EROTICKÉM kalendáři? Třeba ZÁKAZ podprsenek

Jaký den podle erotického kalendáře vám vyhovuje?
Jaký den podle erotického kalendáře vám vyhovuje?
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Včera byl Mezinárodní den žen a málokdo přitom tuší, že kalendář nabízí řadu dalších a mnohem zajímavějších svátků. Slavit se dá třeba ženský orgasmus a svůj den mají i prostitutky.

Světový den objímání jsme sice letos prošvihli, protože připadá na 21. ledna, ale truchlit není třeba. Ty nejšťavnatější svátky jsou teprve před námi.

Den erotického prádla
Na Mezinárodní den žen se kupují hlavně květiny. Krajkové kalhotky nebo průsvitná košilka se moc nehodí, ale chuť si lze spravit 3. dubna, kdy se slaví Mezinárodní den spodního prádla.
Zatímco problematika intimní garderoby mnoho otazníků nevzbuzuje, náplň svátku připadajícího na 5. dubna už tak jasná není. Podle mezinárodního seznamu významných dnů je zasvěcen zdravému sexu. Nikdo se už ale neobtěžoval vysvětlením, v čem přesně zdravá soulož spočívá. Nezbývá než se přidržet lékaři mnohokrát dokázaného faktu, že každé milování je prospěšné, a svátek si podle toho také připomenout.
Druhý červnový den slaví všechny prostitutky, lehké ženy a kurtizány. Kořeny tohoto dne sahají do roku 1975, kdy se francouzské sexuální pracovnice vzbouřily kvůli dlouhodobým represím. Stěžovaly si, že je zatlačily hluboko do ilegality, takže čelí stále větší agresivitě. Když se několik z nich stalo obětí vraždy, vyhlásily 2. června stávku a vyšly do ulic Lyonu.

Zákaz podprsenek
Ještě dále do historie sahá svátek připadající na 6. července. Připomínáme si upálení Jana Husa, ale jinde ve světě mají ten den spojený s mnohem příjemnějšími myšlenkami. Slaví se totiž den polibku.
Svůj svátek má i ženský orgasmus. Připadá na 8. srpna a do světa se začal před lety šířit z Brazílie. Zdá se, že tento kalibr může těžko něco překonat, přesto se najde řada lidí, která si raději počká na 13. září. Tehdy se slaví Mezinárodní den čokolády, kterou mnozí považují za větší potěšení než vyvrcholení při sexu. A když už jsme u sladkostí, není bez zajímavosti, že své svátky mají i gumoví medvídci (15. července) nebo lízátka (20. července).
Dobrý nápad měli také ve Francii. Před časem tam začali slavit den bez podprsenek, který připadá na 13. října. A pak že jsou svátky nudné.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů