Šíp.deník.cz

Jakub Kohák jako IDOL! Fanoušek si jeho podobu nechal VYTETOVAT na...

13 fotografií 13
Tereza Fajksová a Jakub Kohák
Tereza Fajksová a Jakub Kohák
Zdroj: Profimedia.cz
Jakub Kohák bude mít radost - fanoušek si ho nechal vytetovat na nohu. Jakub Kohák Takhle si Jakub Kohák vyrazil do opery. Takhle si Jakub Kohák vyrazil do opery.
Sdílej článek:

Tak tohle už je moc. Jistý fanoušek Jakuba Koháka (42) svého oblíbence tak miluje, že si jeho portrét dokonce nechal zvečnit na tělo! 

Fanoušek má Jakuba Koháka vytetovaného na noze! Odhalil to v pořadu televize Prima Očima Josefa Klímy, kde je nová rubrika SELFIE DAY.

„Teď jsme zvolili variantu, že si svůj den natočí sama známá osobnost. Sama si to okomentuje a my to akorát sestříháme. Je to zcela v jejich režii, domlouváme se akorát na tom, aby si vybrali den, který je nějakým způsobem zajímavý. Nazvali jsme to pracovně SELFIE. V prvním dílu máme výborný věci od Jakuba Koháka, v dalším třeba herce Jana Budaře, který to zase natočil úplně jinak. Jsou to jejich výpovědi. To je to nové," řekl Josef Klíma.

První, kdo přišel na řadu je Jakub Kohák. V Praze potkal Albína, který má Koháka vytetovaného na pravém lýtku. „A teď vám ukážu, co to je opravdová láska. Albíne, ukaž lidem, co to je opravdová láska," hecuje Kohák. Albín vyhrne kalhoty a na lýtku ukazuje tetování.

„No jo, jsem to já, vytetovanej!" křičí radostí Kohák.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů