Šíp.deník.cz

Jan Antonín Duchoslav: OBROVSKÉ změny v jeho životě! Co všechno se stalo?

14 fotografií 14
Jan Antonín Duchoslav se svými syny
Jan Antonín Duchoslav se svými syny
Zdroj: Herminapress.cz
Jan Antonín Duchoslav se synem Jan Antonín Duchoslav v divadelním kostýmu Jan Antonín Duchoslav a Veronika Arichteva Jan Antonín Duchoslav v divadle s kolegy
Sdílej článek:

Jan Antonín Duchoslav (51) o svém soukromí příliš nemluví. A tak není divu, že téměř nikdo neví, jaké změny se u něj za poslední měsíce udály. 

Herec není z lidí, kteří by se svěřovali s tím, jak žijí mimo divadlo a kamery. Přesto veřejnost věděla, že je šťastně ženatý s právničkou Klárou Stibůrkovou a mají dva syny, Antonína a Honzíka. 

Před několika lety se Jan dokonce svěřil s tím, že po krachu jedné z televizí se finančně o domácnost starala převážně právě jeho žena. „Ty ohlasy z moderování byly velmi dobrý, a proto se přiznám, že jsem si velmi naivně představoval, že nejpozději do měsíce se někdo ozve s nějakým projektem. Ale realita je taková, že od ledna mi nezazvonil telefon," postěžoval si tenkrát. 

Později už ale o žádné krizi nemluvil a všichni si tak mohli myslet, že si dál žije poklidným rodinným životem. Realita je ale zcela jiná. "Už asi dva nebo tři měsíce jsem rozvedený. S bývalou manželkou jsme se ale v klidu na všem dohodli, nemáme žádné problémy," řekl herec Topstar magazínu s tím, že s exmanželkou dokonce společně tráví čas s dětmi, aby se necítily kvůli rozvodu špatně. 

A i když zpočátku nechtěl, také přiznal, že už je v jeho životě nová dáma. Jenže podle něj to s ním rozhodně nebude mít jednoduché. "Na prvním místě jsou pro mě děti, které nikdy neopustím, takže to potenciální přítelkyně se mnou nebude mít lehké," řekl Duchoslav. 

Tak snad se jeho nová partnerka nově nabytého rodinného života nezalekne. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů