Šíp.deník.cz

Jana Paulová promluvila o roli SEX koučky: Vnesla do ní vlastní ZKUŠENOSTI?!

14 fotografií 14
Jana Paulová umí vybudit mužskou část obecenstva ke stoprocentní pozornosti.
Jana Paulová umí vybudit mužskou část obecenstva ke stoprocentní pozornosti.
Zdroj: Herminapress.cz
Jana Paulová Bára Stěpánová, Jana Paulová a Dana Morávková během natáčení Ordinace v růžové zahradě Jana Paulová a Martin Zounar Jana Paulová
Sdílej článek:

Jana Paulová (61) je i po šedesátce sexy, a tak není divu, že získala roli sex koučky. Jak moc se na ni doma připravovala? 

Vždycky jí načapáte v pohodě a s úsměvem na tváři. Jak tvrdí kolegové, Jana Paulová nezkazí žádnou legraci a sama se jí ráda aktivně účastní. A jednou z jejích legrácek je role sex koučky v seriálu Ordinace v růžové zahradě, jehož jubilejní sedmistý díl se točil v Říčanech na náměstí a v kostele. Zúročila Jana v roli své zkušenosti?

„Tak na to se těžko odpovídá a vlastně se ani nemohu k tomu vyjádřit. Já totiž žiju čtyřicet let s jedním chlapem, takže o zkušenostech nemůže být řeč. Je to prostě role, ale taková, která mě hodně baví, protože je v ní i dost humoru, což je moje parketa. I parta herců a všech, kdo se kolem natáčení pohybují je parádní a já si to tu velice užívám," řekla Jana, která by prý neměnila.  

"Kdybych třeba teoreticky měla možnost volit, vybrat si, koho bych v tomhle seriálu chtěla hrát, tak nezaváhám a okamžitě řeknu – tuhle sex koučku. A třeba se perspektivně ještě něco od ní naučím, protože člověk, jak známo, se učí celý život," se smíchem vysvětlila Paulová, která kromě role
v Ordinaci v růžové zahradě 2 je velice činná i v divadle.

„U nás v Kalichu začínáme zkoušet novou komedii Pro tebe cokoliv mj. s mým tradičním parťákem Pavlem Zedníčkem, ale i Davidem Suchařípou, Pavlínou Vojáčkovou a dalšími a prvního prosince bude premiéra. Takže i na ni se moc těším," dodala Jana Paulová.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů