Šíp.deník.cz

Takhle se milující partnerka nechová! Kopřivová se VYSMÍVÁ Jaromíru Jágrovi

Pořád se snaží vyvolávat dojem, že jsou jako dvě hrdličky, ale to nejspíše dávno neplatí. Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová si žijí úplně odlišné životy a vypadá to, že společných chvil neustále ubývá. 

1 / 10

Jsou si čím dál více cizí. Krásná Veronika Kopřivová a hokejová legenda Jaromír Jágr spolu netráví prakticky žádný čas. Veroniku to totiž v Čechách nebaví a jak má možnost nasedne do letadla a letí za teplem. Místo práce se pak producíruje v bikinách na pláži a užívá si, i když samozřejmě na sociálních sítích tvrdí, že pracuje jako horníci v dolech.

Vánoce se nezadržitelně blíží. Mnozí by možná očekávali, že se Veronika bude snažit pro Jaromíra připravit domácnost, aby dýchala tou pravou atmosférou, ovšem to by nebyla bývalá tanečnice od tyče, aby to nebylo všechno jinak.

Ta pravá pro rodinnou pohodu…

Jaromírovi se mění život od základů, neví, co se sebou.Zdroj: Profimedia.cz

„Děsí mě to slovo ‘vánoční’, přemýšlím, co vůbec letos na Vánoce/Silvestra bude, zatím to vypadá na odlet pryč a budu dělat, že žádné svátky a Vánoce nejsou,“ šokovala sledující na svém instagramovém účtu.

Nejen, že ještě nemá napečený ani jediný druh cukroví, ale dokonce nemá ani výzdobu a prý ignorovala obě adventní neděle! Prostě totálně sabotuje svátky, které jsou ale pro její protějšek velmi důležité. Je to čas rodiny a lásky, kterou za dob v NHL nezažíval moc často. 

Móda je pro ni přednější než láska

Jaromírovi se mění život od základů, neví, co se sebou.Zdroj: Profimedia.cz

„Když na Instagramu vidím, jak ostatní mají vánoční náladu a vánoční dekorace, tak se cítím blbě, ale snad v tom nejsem sama,“ snaží se alibisticky omluvit to, že jako partnerka stojí v poslední době za starou bačkoru.

Místo toho, aby Jardovi vařila teplé večeře a chodila podporovat jeho milované Kladno totiž tráví hodiny denně na telefonu, jen aby její fanouškové náhodou nepřišli o to, jaké tričko a svetr si v daný den vezme.

Kopřivová ráda provokuje

Veronika začíná vystrkovat růžky, nebo spíš prsa.Zdroj: Instagram

„Všude začíná bejt plno lidí a to mě dost stresuje. Jsem celkem introvertní asociál, takže co půjde, nakoupím přes internet,“ říká dívka, která se denně ukazuje desítkám tisíc sledujících na Instagramu a ještě nedávno Jaromíra tahala po všemožných akcích, přitom se moc dobře ví, že na ně není a raději má svůj klid, což je celkem pochopitelné, po všech těch rocích v NHL, kde si pozornosti médií užil dosytosti.

Tohle opravdu není láska a dokonce ani vztah a měli by si to oba přiznat. Jaromír určitě jednou chce založit rodinu a měl by si ještě sakra dobře rozmyslet, zda to bude s dívkou, která miluje více slovo …sdílet“ než jeho samého. Pořád z toho všeho může vystoupit ještě relativně snadno, přeci jen ke svatbě nedošlo a nemají ani děti. 

Blíží se rozchod hvězdného páru? Na to, že by to měli "posunout" někam dál to nevypadá, tak aby to spíš nepřechodili a pak se nedivili. Už teď Verčiny kroky jsou dost s podivem…

Veronika se naprosto mění před očima.Zdroj: Instagram

Více ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů