Šíp.deník.cz

Justin Theroux přišel s ŠOKUJÍCÍ NABÍDKOU! Bude s ní Jennifer Aniston souhlasit?

Bývalí manželé Justin Theroux a Jennifer Aniston jsou už rozvedení a každý randí s někým jiným, jejich životy jsou ale stále propletené a možná navždy zůstanou. Justinovi se po bývalé manželce stýská a překvapil ji nabídkou. Co si o ní Jennifer myslí? Bude tak pošetilá a kývne na souhlas?

1 / 11
Jennifer Aniston Justin Theroux

Televizní a filmová hvězda Jennifer Aniston, též známá jako Rachel Greenová, servírka a nákupčí pro Ralpha Laurena, se ve světě hollywoodských hvězd vyjímá na samém vrcholu. Ačkoliv bude navždy spojovaná se svou legendární rolí ze seriálu Přátelé, nabídky se jí jen hrnou a Jen jich musí spoustu odmítnout. Nyní se soustředí na svou filmovou kariéru a tak trochu zanedbává milostný život.

Sem tam se proslechne, že byla viděna s nějakým neznámým člověkem, nebo ji někdo vyfotografoval s kolegou na kávě, a hned si každý myslel, že slyší svatební zvony. Jediný vztah, který Jennifer od svého rozvodu s Justinem Therouxem měla, byl s jejím trenérem boxu. Trval však velmi krátce. Jennifer se vzdala jakýchkoliv vyhlídek na rodinu a děti a prohlásila, že jí to nebylo předurčeno. Změní Therouxova nabídka směr jejího života?

Rozchodové lži a zhroucená Jennifer

Jennifer Aniston role Rachel proslavila, další role se jen hrnuly a vidět jsme ji mohli třeba ve filmu Millerovi na tripu. Vzala si Brada Pitta a taky se s ním rozvedla. Momentálně se rozvádí podruhé.Zdroj: Youtube

Ačkoliv oba prohlašovali, že se rozešli v dobrém, jako přátelé a stále se milují, Jennifer později přiznala, že to tak úplně nebyla pravda. Rozchod šel hladce, ale poté se herečka sesypala a musela navštěvovat terapeutku, která ji z toho dostala.

Od rozvodu se svým bývalým manželem s ním nebyla v kontaktu. Je to pravděpodobně dobře, rány jsou stále pořád čerstvé a oba potřebují nejdřív nalézt sami sebe, aby si k sobě opět našli cestu.

Překvapivá nabídka

Jennifer Aniston a Justin TherouxZdroj: winto

Vypadá to ale, že se Justin našel a rád by se s Jennifer zase sblížil. Překvapil ji proto nabídkou přátelství, kterou Jennifer vůbec nečekala. Ano, opět se vracíme k části, kdy oba prohlašovali, jak budou navždy přátelé a navždy se budou milovat, ale jsou to kecy, které říkají po rozchodu všechny celebrity a skoro nikdo to nemyslí vážně.

Po necelém roce od oznámení rozchodu si Justin uvědomil, že mu nějakým způsobem jeho bejvalka chybí. ,, Ti dva nebyli po rozchodu vůbec v kontaktu," prozradil blízký zdroj magazínu In Touch. Co se stalo, že se Justinovi začalo stýskat?

Jennifer nerandí, Justin je střídá jako ponožky

Justin TherouxZdroj: Profimedia.cz

Na rozdíl od Jennifer, která měla za poslední rok jedno, možné dvě rande a onen tajemný vztah se svým boxerským trenérem, zaútočil Justin na srdce okolních žen takřka okamžitě. A že jich bylo!

Všechny ženy, se kterými randil, byly překvapivě mladší než Jennifer, jež letos oslaví padesát let. Na dlouhém seznamu najdeme i spoustu známých jmen, které prošly Justinovou postelí - herečky Aubrey Plaza, Laura Harrier, Emma Stone nebo zpěvačka Selena Gomez.

Jeden druhému se vyhýbají

Jennifer Aniston a její manžel Justin TherouxZdroj: archiv

Během této doby se jeden druhému vyhýbali. Komunikovali spolu skrze třetí osobu, pokud si potřeboval Justin vzít něco z domu, počkal, až tam Jennifer nebude, a když se Jen rozhodla, že bude týden v New Yorku, udělal si Justin výlet a na týden zmizel pryč.

S novou nabídkou přátelství se všechno tohle může změnit a oběma se může ulevit. Je ale na Jen, jestli Justinův návrh být alespoň přáteli, když jim manželství nevyšlo, přijme. Možná by je to opět sblížilo, možná by je přeci jenom potkal šťastný konec. Může se ale stát, že nucené přátelství všechno jenom zhroší.

Co na nabídku říká Antonín Panenka?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů