Šíp.deník.cz

Kamila Nývltová v otevřeném ROZHOVORU: Chtěli mi platit za SEX!

7 fotografií 7
Kamila Nývltová
Kamila Nývltová
Zdroj: Tilen Vajt
Kamila dokázala zhubnout a zpevnit postavu a teď je žádaná i jako modelka. Kamila se při focení klidně odhalí. Do naha by ale nešla. V X Factoru zabodovala nejen zpěvem, ale i sexy vzhledem. S Danem Hůlkou ji pojilo velké přátelství.
Sdílej článek:

Před lety zkusila št­ěstí v soutěži X Factor a od té doby její hvězda stále stoupá. Jak se Kamile Nývltové daří proplouvat showbyznysem i co je jejím nesplněným snem prozradila v rozhovoru pro magazín Šíp.

Od vaší účasti v X Factoru uplynulo už několik let. Pamatujete si, jaké to pro vás tehdy bylo?

Šlo o hodně velký skok. Ze dne na den jsem se odstěhovala do Prahy na hotel, kde jsem nikoho neznala, a najednou jsme s ostatními soutěžícími měli úplně všechno. Starali se o nás vizážisti, stylisti, měli jsme placené taxíky, byli jsme vidět v televizi, všichni nás znali. Takže pro holku, která zpívala s kapelou někde v Podkrkonoší, to byl docela šok. Bylo to hezké, ale na druhou stranu trochu šílené, protože tam byl velký stres, nervy a smutek po domově. Kvůli stresu jsem byla i hodně nemocná, ale musela jsem to zvládnout.

Šla byste do toho znovu?

Ano, protože to byla obrovská zkušenost a naučila jsem se spoustě nových věcí. Každému bych to doporučila.

Krátce po vašem vítězství jste se přistěhovala do Prahy na stálo. Jak jste si tady zvykala?

Na začátku mi bylo velmi smutno, protože jsem tu nikoho neznala. Bála jsem se třeba i jet metrem, stále jsem někomu volala, jestli jedu opravdu správně. Pak jsem nastoupila do školy, kde jsem si našla přátele, takže už to bylo lepší.

Jakou školu jste studovala?

Tenkrát jsem začala studovat konzervatoř – muzikálové herectví, ale odešla jsem, protože to bylo časově velmi náročné. Mám dodělané dva roky, ale vracet bych se k tomu nechtěla, protože nechci studovat zpěv. Raději bych studovala nějaké volnočasové aktivity pro děti nebo sportovní management. Ale pokud bych měla myslet na zadní vrátka, mám dodělanou střední školu oděvního návrhářství, kterou má i můj přítel, takže bychom si spolu třeba mohli otevřít butik. A také bych určitě chtěla mít vlastní cukrárnu.

Vaše první velká role byla Kleopatra. Vzpomínáte si na vaše pocity na jevišti?

Pamatuji si, že když byla premiéra, tak jsem nebyla vůbec nervózní. Ale spíš si vybavím to, že když jsem poprvé přišla do divadla, nikdo mě neznal a nikdo mi nechtěl podat pomocnou ruku. Byla jsem pro ně holka z pěvecké soutěže, která měla najednou hrát hlavní roli. Takže všichni čekali, až zakopnu. Samozřejmě spíš mluvím o starších kolegyních, kolegové se mi většinou snažili pomáhat.

Jak se díváte na showbyznys teď, po šesti letech?

Někdy si říkám, co tady vůbec dělám. Protože povahově vůbec nejsem člověk, který by měl být mezi tou divou zvěří.  Ale na druhou stranu mě to baví, ta práce a jsem tady proto, abych zpěvem rozdávala radost. Když chce být někdo slavný, tak k tomu showbyznys prostě patří. Snažím se chovat slušně, nic neprovádět a zatím mi to vychází.

Za ta léta jste se změnila i fyzicky, hodně jste zhubla. Co pro vás bylo impulsem ke změně životosprávy?

Cítila jsem na sobě, že potřebuji změnu. Po X Factoru jsem se začala trochu přecpávat, vůbec jsem se neomezovala v jídle. Nikdy nebudu vyžle, vždycky budu holka „krev a mlíko", ale pak už jsem nakynula tak, že to bylo moc. I máma mi říkala, abych to už trochu zastavila. Tak jsem začala držet dietu, hodně cvičit a šlo to samo. Teď už se hlídám tak, že když naberu dvě kila, tak se je hned snažím zase shodit a jsem spokojená.

Vyvíjeli na vás kvůli postavě tlak i vaši šéfové?

Když jsem měla hrát roli Angeliky, bylo mi řečeno, že musím zhubnout, což byl také právě jeden impuls k začátku mé diety. Nebylo to příjemné, zamávalo mi to s psychikou a myslím si, že kdyby mi to řekl někdo dnes, už se budu bránit.

Takže jste se naučila mít ostřejší lokty…

Myslím, že ano. Ještě pořád mě někdy štve, že jsem moc hodná, ale pomalu se to učím.

Kromě toho, že zpíváte a hrajete v divadle, jste si také zahrála ve filmu. Někdo vás přímo oslovil?

Oslovil mě režisér Tomáš Magnusek s tím, že někde viděl moji fotku a že se mu na tu roli hodím. Byla to malinká role, hrála jsem šílenou fyzioterapeutku a bylo to moc fajn. Vůbec bych se nebránila další nabídce a mým velkým přáním, ještě než budu stará, by bylo zahrát si princeznu. To by byl splněný sen.

V poslední době je o vás zájem také jako o modelku. Jak se cítíte v této roli?

Baví mě to, je to také něco jiného a mám radost z toho, když vidím výsledné fotky. Ráda se předvádím. Ale mám svoje hranice. Nafotila bych třeba i akty, ale tak, aby na nich nebylo nic vidět. Intimní partie bych si musela alespoň zakrývat rukama.

Ještě jsme se nedostali k mužům. Teď máte stálého přítele, ale když jste v divadle začínala, setkala jste se se zájmem svých kolegů?

Vždycky se o mě pokoušel někdo z těch starších mlsných kocourů. Ale i když je mám ráda, tak jsou pro mě moc staří. Občas se něco psalo třeba o mně a Danu Hůlkovi, ale nikdy jsme spolu nic kromě přátelství neměli.

A zkoušel vám někdo třeba přímo nabídnout roli „přes postel"?

Ano. Nenabízel mi roli, ale přímo peníze za sex. Byl to jeden bohatší muž a tenkrát jsem nemohla uvěřit, že si tohle vůbec někdo může dovolit. Ale bohužel se to stává, slyšela jsem takové historky i od mých kamarádek.

Kdo je…

Kamila Nývltová vyrůstala v hudební rodině ve Rtyni v Podkrkonoší. V soutěži X Factor se umístila mezi nejlepšími pěti. Od té doby se jí hrnuly nabídky na hlavní muzikálové role, zahrála si v například v muzikálech Kleopatra, Dracula, Angelika, Quasimodo nebo Aida. Je patronkou soutěže Česko zpívá, tváří kosmetické značky a získala roli ve filmu Jedlíci anebo Sto kilo lásky. Má za sebou první vánoční koncert, na který se prodalo 600 lístků. Žije s tanečníkem Tomášem Smičkou (25).

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů