Šíp.deník.cz

Kamila Špráchalová a léto plné chlastu: Přiznala, že má PROBLÉM!

3 fotografií 3
Herečka Kamila Špráchalová
Herečka Kamila Špráchalová
Zdroj: Herminapress.cz
Špráchalová při tanci s kolegou Pavlem Soukupem. Tady asi nějaké to pivo padlo... Kamila s Ivou Kubelkovou. Kamila patří k největším hvězdám českého dabinku.
Sdílej článek:

Herečka Kamila Špráchalová (42) sice nepatří k nejobsazovanějším, ale co se týče dabingu, zná ji snad každý. Teď prozradila, že má tak trochu problémy s pitím…

Když je chlap pivař, bere se to tak nějak normálně. Přeci jen, v Čechách má pivo tradici, je to náš národní nápoj. Ale když ho pije žena, je to trochu překvapení. A u herečky doslova šok. Známá dabérka Kamila Špráchalová přiznala, že s pitím piva prostě nedokáže přestat.

„Dám pět kousků denně. Fakt. To začnete při vaření oběda a pak pokračujete úplně bez problémů až do večera. Já pivo strašně zbožňuju. Je to má šílená neřest. A dělá mi problém se toho zbavit," svěřila se nedávno v rozhovoru pro časopis Vlasta.

Pivo jí prý tak neuvěřitelně chutná, že s jeho pitím nehodlá přestat . Mrzí ji ale to, že jí při pravidelném pití zlatavého moku tloustne břicho. Přitom se tvrdí, že po pivu se hubne. „Nevěřte tomu, to je blbost. Naopak po něm rozhodně nerostou prsa, to mám zase já několikaletou zkušenost," říká se smíchem.

Snad se jí láska k chmelové pochoutce nevymkne z ruky…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů