Šíp.deník.cz

Karel Gott ještě nemá vyhráno: Čekají ho další velké PROBLÉMY!

17 fotografií 17
Karel Gott
Karel Gott
Zdroj: Koláž Šíp
V tomto pracovním koutě komunikuje se svými fanoušky prostřednictvím počítače a sociální sítě. Své narozeniny oslavil bez dcery Dominiky. Po nemoci už je zase plný síly a energie. Do přírody vyráží co nejčastěji.
Sdílej článek:

Zdálo se, že Karel Gott (77) už má to nejhorší za sebou a teď už si bude jen užívat a řešit příjemné věci. Bohužel to ale vypadá, že musí v současné době znovu řešit nepříjemnosti. Podle informací Šípu je stavba nového domu na koupených pozemcích velmi nejistá a zpěváka navíc trápí i rodinné vztahy.

Když miláček národa před pár dny slavil sedmasedmdesáté narozeniny, určitě o svém životě přemýšlel více než kdy dřív. Poslední rok pro něj totiž znamenal hlavně boj o život, který sváděl s rakovinou mízních uzlin. Měsíce chemoterapií ho stály mnoho sil, a když přišly zprávy o tom, že nad nemocí nakonec vyhrál, musel ještě podstoupit operaci v oblasti dutiny břišní.

„Zotavuji se pomaleji, než jsem si myslel. Musím svůj entuziasmus poněkud brzdit. I když můžu opět trochu rychleji běhat, s dýcháním mám velké problémy. Na zpěv a návrat na pódia nemůžu pomýšlet ještě dlouho. Až se vrátím na pódia, musí můj hlas znít přesně jako dřív, vlastně ještě lépe. V opačném případě nemá comeback žádný smysl," řekl v té době Slavík, který ovšem svůj boj nikdy nevzdal. A to hlavně kvůli rodině, která na jeho uzdravení napjatě čekala.

Poslední operace byla nakonec úspěšná a Karel Gott se začal zotavovat. Na svůj profil na sociální síti dokonce pro své fanoušky přidával fotografie z různých výletů, které mu po vleklých nemocničních pobytech vlévaly novou krev do žil. „Moji milí příznivci, srdečně vás zdravím z Mariánských Lázní. Dopřávám si zde blahodárný lázeňský léčebný pobyt, s rodinou se procházím po kolonádě a nechávám na sebe působit i tóny proslulé Zpívající fontány," napsal například k jedné své fotografii. Kromě měst ale hojně vyhledával i přírodu, která na jeho zdraví působí až zázračně. A možná právě při jedné procházce v okolí vesnice Doubice, která se nachází na okraji rozhraní Lužických hor a národního parku České Švýcarsko a kde prý do té doby s rodinou rád přespával v místním penzionu, se Slavík rozhodl koupit pozemky a postavit si zde vlastní dům.

A od myšlenky k samotné realizaci už nebylo daleko. Zpěvák nakonec koupil pozemek o rozloze více než sedm tisíc metrů čtverečních, na kterém nechybí ani studna, a podle dostupných informací se zde chystal postavit dům ve tvaru písmene L.

Strach změnil plány?

Karel Gott ovšem určitě nechtěl, aby se z jeho záměru stala atrakce, která do vesnice přiláká tisíce lidí. Slavík zřejmě toužil svůj plán co nejlépe utajit a možná i proto pozemky nenapsal na sebe, ale na svou tchyni Blanku Krejčí (60). Jenže i přes veškerou snahu se nakonec zpráva dostala na veřejnost a o budoucí stavbě začala hojně informovat také média. Dokonce i starosta obce potvrdil, že ve vesnici budou mít brzy nové sousedy. „Mohou to ocenit hospodští, pro které mohou být podobné zájezdy zlaté žně," nechal se slyšet Martin Schulz, který tak nejen potvrdil, že jsou informace pravdivé, ale zároveň vyjádřil i radost nad tím, že se do Doubice kvůli mistrovi začnou sjíždět autobusy plné nedočkavých fanoušků.

Takhle si ale nejspíš sám zpěvák svůj budoucí pobyt v „utajené" chaloupce v přírodě nepředstavoval. Přesto že je v současné době to nejlepší počasí k tomu, aby se na pozemku začalo stavět, ten zatím zeje prázdnotou a nic nenasvědčuje tomu, že se zde brzy začne něco dít. A podle informací Šípu naopak vše směřuje k tomu, že si rodina svůj záměr rozmyslela. „Nic se neděje a asi se ani dít nebude. Rozhodnutí Karla Gotta a jeho rodiny ještě není stoprocentní, ale vypadá to tak, že po provalení místa stavby a neustálých nájezdech novinářů i fanoušků Karel svůj plán změnil a dům v Doubici nepostaví," řekl Šípu dobrý známý rodiny, podle kterého je v současné situaci pro Gottovu rodinu rozhodně lepší dál jezdit na anonymní výlety a přespávat v penzionech a hotelech, než být stále na očích kvůli stavbě. Nehledě na to, že si zpěvák svým záměrem znepřátelil i část lidí z obce, kteří se obávají právě toho, že se z jejich vesnice stane nový Gottland.

Smutek kvůli dceři

A aby toho nebylo málo, musí Gott místo klidného zotavování řešit i další nečekané problémy. Zatímco v době léčby byla jeho nejstarší dcera Dominika v Čechách a ze všech sil se snažila být svému otci co nejvíce nablízku, teď je zpět ve Finsku, kde dlouhá léta žila, a sám Karel Gott si posteskl, že komunikace mezi nimi velmi vázne. „Skoro mi z Finska nevolá," měl nedávno podotknout Slavík, který tak bez své dcery oslavil i nedávné narozeniny.

Důvodem jsou prý nejspíš rodinné vztahy, které se zhoršily během zpěvákova boje s rakovinou. „Dominika byla moc smutná, že po svém odjezdu dostávala o tátovi málo informací. Měla pocit, že pro rodinu vůbec není důležitá, a možná proto se rozhodla, že komunikaci hodně omezí. Je asi spíš na Karlovi, jestli bude chtít vztah s ní v budoucnu opět zlepšit," řekl Šípu známý rodiny.

Jak se zdá, starosti Karla neopouštějí ani poté, co vyhrál svůj největší životní boj. Oproti němu se ale problémy všedního života mohou zdát spíše malicherné a on se s nimi dozajista v nejbližší době vypořádá. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů