Šíp.deník.cz

Karel Gott pod NADVLÁDOU ŽEN: Ivana není jediná, koho musí poslouchat!

Náš nejoblíbenější zpěvák Karel Gott byl vždycky milovníkem žen. Spousty fanynek si přálo skončit v jeho obětí a aspoň na chvíli pocítit, jaké to je být "jeho". Jenže nestárnoucí playboy všem nakonec vytřel zrak, když se před deseti lety oženil s produkční Ivanou Macháčkovou, které je od té doby věrný a dokonce se někdy zdá, že až přehnaně oddaný. Ovšem manželka není jedinou ženou, podle které "tancuje, jak ona píská".

1 / 22
Vře to v nejsledovanějším manželství?

Vře to v nejsledovanějším manželství?Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvák Karel Gott se sice usmívá na všechny strany, ale prý mu občas zas tak do smíchu není.

I když byl na pódiu jen pět minut, zářil na celé kolo.Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvák Karel Gott v českém showbyznysu neměl obdoby – nejen svým talentem, ale také tím, jak si dokázal podmanit všechny ženy, které jen prošly okolo. Měl obrovské charisma, které z něj čiší doteď, ale teď už může jen „koukat a nesahat“.

Manželka Ivana si má Karla hlídat na každém kroku a podle pár kolegů už to se svou manipulací ale dost přehání.

Ivana má prý držet manžela pěkně zkrátka.Zdroj: Profimedia.cz

Ale jak se zdá, kolem něj se neustále točí spousty žen. Jen ne asi tak, jak by chtěl on sám. Ale vytvořil kolem sebe takový ženský spolek, který teď musí vlastně poslouchat na slovo. Nejenže vyšlo najevo, že jeho manželka Ivana je opravdu jeho manažerkou, ale nadvládu nad Karlem má i jeho tchýně Blanka Krejčí!

Už v minulosti bral Karel svou tchýní na různé prestižní akce.

Karel Gott vzal svou tchýni na narozeni Karla Štědrého.Zdroj: Profimedia.cz

Na webových  stránek Karel Gott Agency totiž píše, že správu jeho korespondence a komunikaci s fanoušky, které chtějí autogram, má na starosti jeho tchýně. Ta má ke zpěvákovi blíže, než se na první pohled může zdát.

Blanka Krejčí se vždy chlubila tím, jak má ke Karlovi blízko.

Karel Gott vzal svou tchýni na narozeni Karla Štědrého.Zdroj: Profimedia.cz

Ivana podle všeho do všeho vždycky svou maminku zahrnovala. Nejen, když s něčím potřebovala pomoct, třeba pohlídat holčičky. Ale uvrtala i maminku rodinného podniku, který započal tím, že na ni Gott přepsal vysněnou roubenku v Doubici.

Ale nechodí s ním Blanka na akce místo Ivany kvůli tomu, aby to nebylo tak okaté, že ho hlídá na každém kroku?

Karel Gott vzal svou tchýni na narozeni Karla Štědrého.Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvák to prý udělal kvůli tomu, nikoliv kvůli dcerám z předešlých vztahů, aby nic po jeho smrti nedostali, ale aby se novináři nedozvěděli, že něco takého staví. Nakonec to stejně prasklo, ale roubenka je stále přepsána na tchýni.

Má to všechno dobře promyšlené, nebo se snad zpěvák stal obětí ženského spiknutí, jak někteří tvrdí?

Nepřerůstá Ivana Karlovi přes hlavu?Zdroj: Profimedia.cz

Proč to Karel nezměnil, když už všichni ví, že si nechal postavit luxusní haciendu, kde chce odpočívat? To je zahaleno tajemstvím stejně i to, proč dal manželce funkci manažerky, když s ničím takovým nemá zkušenosti, stejně jako její maminka Blanka se správou webových stránek?

Nejstarší dcera Dominika se radši přestěhovala do Finska, s Ivanou se totiž neměla moc v lásce.

Dominiku miluje a chce pro ni to nejlepší.Zdroj: Profimedia.cz

Podle bulvárního znalce Pavla Novotného za vším stojí to, že prostě už Karel nemá sílu své ženě v čemkoliv odporovat, stal se z něj prý podpantoflák. Možné je podle něj i to, že nemusí poslouchat jen Ivanu, ale teď i její maminku.

Dcera Dominika už se na to celé nechtěla dívat a radši odjela pryč.

Ke své dceři si našel po letech cestu.Zdroj: Profimedia.cz

Sice si prý vždycky přál to, aby měl rodinnou agenturu, kterou by mu spravovali nejbližší lidé, ale neztrácí už nad vším spíše kontrolu a nemá jeho žena s tchýní plnou nadvládu nejen nad jeho prací, ale i nad soukromím?

Snad ví, co dělá a všechno si dobře promyslel.

Své narozeniny oslavil bez dcery Dominiky. Zdroj: archiv

Spousty Karlových přátel se v minulosti nechali slyšet, že je Ivana odstřihla z jeho života a chce s ním manipulovat. Gott za svou ženou vždy stál, ale opravdu z těch řečí, co se showbyznysem nesly, není něco opravdu jen pravda a Karel se podřizuje tvrdé ženské ruce jeho ženy a její maminky?

Jestli mu to vyhovuje, je to Karlova věc, ale jeho kamarádi už bijí na poplach. Bojí se, že ho Ivana s maminkou zcela odřízne od svých známých.

Karel GottZdroj: Profimedia.cz

Více pikantností se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů